Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η BMW Hellas ανακοινώνει την παροχή δωρεάν υπηρεσιών δημόσιας φόρτισης για διάστημα έξι μηνών, το οποίο τίθεται σε ισχύ, από την ημερομηνία παράδοσης κάθε μοντέλου BMW i

Η BMW Hellas στο πλαίσιο πρωτοποριακών υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της και πιο συγκεκριμένα, της ικανοποίησης των αναγκών των κατόχων μοντέλων BMW i, ανακοινώνει την παροχή δωρεάν υπηρεσιών δημόσιας φόρτισης για διάστημα έξι μηνών, το οποίο τίθεται σε ισχύ, από την ημερομηνία παράδοσης κάθε μοντέλου BMW i.

Οι δωρεάν υπηρεσίες φόρτισης αφορούν στο Δίκτυο «Fortizo», που αποτελεί το πρώτο...
Δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Το Δίκτυο «Fortizo» αριθμεί προς το παρόν εφτά σημεία ταχείας φόρτισης στην Αττική.

Τα έξι σημεία βρίσκονται στους σταθμούς στάθμευσης Polis Park και το έβδομο, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Οι κάτοχοι BMW i, παραλαμβάνουν από την BMW Hellas μία κάρτα φόρτισης RFID (Radio Frequency Identification), με την οποία έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς φόρτισης του Δικτύου «Fortizo» και μπορούν να φορτίσουν γρήγορα και με ασφάλεια το αυτοκίνητό τους, μέσω μιας πολύ απλής διαδικασίας.

Η επίσημη ανακοίνωση της λειτουργίας του Δικτύου «Fortizo», από την Εταιρία Fortisis (υπεύθυνη εταιρία για το Δίκτυο «Fortizo») και τα Polis Park, θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στον Σταθμό Αυτοκινήτων Polis Park (Ριζάρη 4 και Βασιλέως Κωνσταντίνου 45, Κολωνάκι), την Τρίτη 15 Απριλίου 2014 και ώρα 17:30μμ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...