Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σπουδαία τα νέα για τον Σουμάχερ

Σπουδαία νέα για Σουμάχερ


Όλοι γνωρίζουν πως ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι δυνατός χαρακτήρας, δεν γνωρίζαμε πως είναι ακόμα δυνατότερος ασθενής.

Τρεις μήνες μετά το ατύχημα του και το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανταποκρίνεται στη θεραπεία που έχουν επιλέξει οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Μια ημέρα μετά τη δήλωση της Σαμπίνε Κεμ, η μάνατζερ του 45χρονου άνδρα... ξαναχτύπησε, ενημερώνοντας πως ο Σουμάχερ δείχνει ορισμένες στιγμές σημάδια πως "ανακτά τις αισθήσεις και ξυπνάει".

Ο Σουμάχερ βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης από το κώμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν επιβεβαιωθεί με φωτογραφίες της έπαυλης της οικογένειας στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, η Κορίνα Σουμάχερ χτίζει ιατρική μονάδα για να μεταφερθεί ο σύζυγος της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Ο Μίκαελ παρουσιάζει πρόοδο με τον τρόπο του. Είναι στιγμές που δείχνει πως ανακτά τις αισθήσεις του και ξυπνάει. Βρισκόμαστε στο πλευρό του σε αυτή τη μακρά και δύσκολη μάχη μαζί με την (ιατρική) ομάδα του νοσοκομείου στη Γκρενόμπλ και διατηρούμε την αισιοδοξία μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για τα συνεχιζόμενα μηνύματα υποστήριξης. Την ίδια ώρα σας ζητάμε να κατανοήσετε πως δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό είναι απαραίτητο για να προστατεύσουμε τον Μίκαελ και την οικογένεια του και να βοηθήσουμε την ιατρική ομάδα να συνεχίζει να εργάζεται με ηρεμία".

Σαν σήμερα ο Σουμάχερ πήρε τη νίκη στο πρώτο Grand Prix που πραγματοποιήθηκε στο Μπαχρέιν το 2004. Η πίστα Σακχίρ που φιλοξενεί την Κυριακή (6/4) τον τρίτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, έχει από φέτος μια στροφή με το όνομα του πολυνίκη οδηγού της Φόρμουλα 1.
πηγή



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...