Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρίτωσε το καλό για τον Οζιέ!

Την τρίτη νίκη του στη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Σεμπαστιάν Οζιέ
Την τρίτη του νίκη στο φετινό στον τέταρτο γύρο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι που πραγματοποιήθηκε στις ειδικές της Πορτογαλίας πανηγύρισε ο Σεμπαστιάν Οζιέ.

Ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen είχε εύκολο έργο την τελευταία ημέρα του αγώνα, δεδομένης και της ικανοποιητικής διαφοράς που είχε από τον δεύτερο Μίκο Χιρβόνεν, αλλά και των καλών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.

Ο πρωταθλητής έφτασε στη νίκη, κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο στις οχτώ από τις 16 ειδικές διαδρομές του ράλι.

Με την εν λόγω νίκη η Volkswagen ισοφάρισε το ρεκόρ της Citroen των οχτώ διαδοχικών νικών στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μίκο Χιρβόνεν, ο οποίος είχε να πλασαριστεί στη δεύτερη θέση από τον περσινό αγώνα στην Πορτογαλία. Ο Φινλανδός οδηγός είχε σταθερή...
απόδοση και παρά το γεγονός ότι προβληματίστηκε με τα ελαστικά, κατάφερε να τερματίσει πίσω από τον Οζιέ, νικώντας σε μια ειδική.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δεύτερη θέση. Ήλπιζα σε αυτό πριν τον αγώνα. Είχα έναν καθαρό αγώνα χωρίς προβλήματα. Το αυτοκίνητο ήταν φανταστικό, πολύ καλή δουλειά από την M-Sport», ήταν τα λόγια του Φινλανδού.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Μαντς Όστμπεργκ. Δύο θέσεις κέρδισε την τελευταία ημέρα του αγώνα ο Αντρέας Μίκελσεν, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα από την τέταρτη θέση.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Οζιέ, VW, 3:33:20.4
2. Χιρβόνεν, M-Sport Ford, +43.2s
3. Όστμπεργκ, Citroen , +1:12.4
4. Μίκελσεν, VW, +4:50.5
5. Σόλμπεργκ, M-Sport Ford, +5:10.2
6. Πρόκοπ, Czech Ford, +8:27.2
7. Νουβίλ, Hyundai, +8:32.3
8. Χάνινεν, Hyundai, +8:51.6
9. Αλ Ατίγια, M-Sport Ford, +10:14.7

Πηγή: sport-fm.gr





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...