Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Beta RR350 FACTORY 2014: H ειδική έκδοση FACTORY της BETA RR 4T 350 είναι γεγονός

Οι σχεδιαστές της Betamotor παρουσιάζουν άλλο ένα αριστούργημα εξελίσσοντας ακόμα περισσότερο τον σχεδιασμό των ήδη επιτυχημένων εκδόσεων RACING σε αυτό το εντελώς νέο FACTORY μοντέλο. Η BETA RR 350 FACTORY του 2014, είναι ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής που απευθύνεται τόσο στους αγωνιζόμενους όσο και στους χομπίστες.

Ο σχεδιασμός του κινητήρα είναι εντελώς νέος, από τα κάρτερ έως την κεφαλή, επιδυκνύοντας για μία ακόμη φορά την ικανότητα του κατασκευαστή από την Φλωρεντία όσο και την αφοσίωση του στην έρευνα και την εξέλιξη.


ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ


Η BETA RR 4T 350 Factory εφοδιάζεται με έναν κινητήρα ο οποίος έχει συνολικά επανασχεδιασθεί και αυτό φαίνεται τόσο στην εμφάνιση όσο και στις επιδόσεις του. Το συνoλικό βάρος έχει μειωθεί κατά 1.5 κιλό. Τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του είναι:

• Νέα κάρτερ και νέα εξωτερικά καπάκια – ελαφρύτερα και εσωτερικά επανασχεδιασμένα ώστε να φιλοξενούν ένα νέο, απλούστερο και αποτελεσματικότερο σύστημα κίνησης της αντλίας λαδιού. Ένα γρανάζι κίνησης έχει αφαιρεθεί ενώ μερικά νέα ενισχυτικά νεύρα αυξάνουν την ακαμψία του μπλοκ του κινητήρα.

• Στροφαλοφόρος – εντελώς επανασχεδιασμένος (νέα μπιέλα και μάγουλα στροφάλου) μειώνουν την περιστρεφόμενη μάζα κάτι που βελτιώνει πολύ την ευκινησία και την αίσθηση της μοτό στα στενά μονοπάτια.

• Έμβολο – ελαφρύτερο αλλά και ισχυρότερο χρησιμοποιώντας τεχνολογία από την Formula 1 με σχεδιασμό ‘box-in-box’.Το έμβολο έχει μία δομή κιβωτίου (box structure) μέσω της οποίας μπορεί και διατηρεί σταθερό το σχήμα του κατά τις αλλαγές θερμοκρασίας του κινητήρα. Επίσης μειώνει τους κραδασμούς του κινητήρα ενώ αυξάνει την απόδση.

• Πείρος εμβόλου – με επίστρωση DLC που ελαχιστοποιεί τις τριβές αλλά και τη φθορά.

• Εκκεντροφόροι – εξελιγμένοι με ένα νέο προφίλ το οποίο ενισχύει την απόδοση στις χαμηλές στροφές ενώ παρέχει συνεχή ομαλή δύναμη στις μεσαίες στροφές.

• Κύλινδρος – νέος σχεδιασμός αυλών ψυκτικού υγρού για βελτίωση της απαγωγήε θερμότητας. Ο νέος σχεδιασμός είναι επίσης ελαφρύτερος και πιο συμπαγής.

• Κυλινδροκεφαλή – πλήρως επανασχεδιασμένοι αυλοί για βελτίωση της ροής των αερίων. Ο θάλαμος καύσης έχει επίσης επανασχεδιασθεί ώστε να ταιριάξει τέλεια με το νέο έμβολο.

• Άξονας εξισορρόπησης – τώρα ελαφρύτερος.

• Μίζα – ελαφρύτερη και ισχυρότερη.

• Συμπλέκτης – η έκδοση racing παρέχει ομαλότερη σύμπλεξη.

• ανοδιωμένες τάπες λαδιών που ενισχύουν αυτό το ‘Factory’ look.


ΠΛΑΙΣΙΟ

Το πλαίσιο έχει εξελιχθεί έτσι ώστε να είναι αντίστοιχο αυτού της αγωνιστικής ομάδας της BETA και των αναβατών της Johnny Aubert, Luis Correia, Cody Webb, και Giacomo Redondi.

• Πηρούνι – Marzocchi Factory USD 48mm κλειστού φυσιγγίου με σύστημα PFP για γρήγορες και ιδανικές ρυθμίσεις. Το αποκλειστικό σύστημα PFP δίνει την δυνατότητα της ρύθμισης της προφόρτισης του ελατηρίου του εμβόλου συμπίεσης και επομένως της πίεσης στο εσωτερικό του φυσιγγίου. Αυτό επιτρέπει στους αναβάτες να προσαρμόζουν την λειτουργία του πηρουνιού σε διαφορεικές συνθήκες χωρίς να χρειάζεται να κάνουν εσωτερικές αλλαγές στο valving. Είναι επίσης εφοδιασμένο με χαμηλής τριβής κουζινέτα και τσιμούχες της SKF, που προσφέορυν πιο ομαλή οδήγηση στις κοφτές, απότομες ανωμαλίες του τεραίν.

• αμορτισέρ – ταιριαγμένο με το πηρούνι, το αμορτισέρ της Sachs διαθέτει ένα νέο έμβολο με επανασχεδιασμένες διόδους λαδιού που βελτιώνουν την ροή και μειώνουν τις υψηλές θερμοκρασίες. Αυτές οι μικρές βελτιώσεις, επιτρέπουν στο αμορτισέρ να είναι πιο σταθερό και ακριβές στις σκληρές συνθήκες.

• σύστημα εξάτμισης FMF – ακριβώς σαν αυτό που χρησιμοποιείται από το Beta Factory team, με σιγαστήρα Q4 και λαιμό εφοδιασμένο με power bomb. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ώστε να έχει μέγιστη αξιοπιστία. Συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές θορύβου της FIM προσφέροντας απίστευτη βελτίωση στις μεσαίες στροφές ενώ επίσης επιτρέπει μεγαλύτερη διάρκεια στις υψηλές.

• Μαρσπιέ – κατασκευασμένα σε CNC με μαύρο φινίρισμα, ελαφριά με μαγάλη επιφάνεια και πρεσσαριστούς ατσαλένιους πείρους ώστε να προσφέρουν σίγουρο πάτημα και αντοχή στο χρόνο.

• Κόκκινοι ανοδιωμένοι ρεγουλατόροι αλυσίδας CNC, εκτός από εμφάνιση παρέχουν ακριβέστερη ρύθμιση της τάσης της αλυσίδας.

• προστατευτικό μπαράκι τιμονιού – ιδανικό για τις πιο extreme συνθήκες, συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ασφαλείας της FIM.

• Ηλεκτρονική ανάφλεξη διπλού χάρτη με διακόπτη επιλογής τοποθετημένο στο τιμόνι για γρήγορη αλλαγή των χαρακτηριστικών απόδοσης. Ένας χάρτης για λάσπη ή γλυστερούς βράχους με πιο ομαλή απόδοση και ένας δεύτερος χάρτης ο οποίος είναι πιο επιθετικός για όταν οι συνθήκες είναι καλές με αρκετή πρόσφυση.

• Εμπρός άξονας ταχείας απελευθέρωσης (quick - release axle pull)..

• πεντάλ ταχυτήων και πίσω φρένου σε μαύρο χρώμα.

• διμεταλικό πίσω γρανάζι supersprox που εκτός της εμφάνισης, παρέχει αυξημένη διάρκεια ζωής.

• CNC ανοδιωμένα κόκκινα καπάκια αντλιών φρένου και συμπλέκτη όπως επίσης κόκκινα καψούλια στις ακτίνες.

• χούφτες Beta Racing.

Η Beta RR350 FACTORY θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Απριλίου ενώ η τιμή της θα ανακοινωθεί σύντομα.



Betamotor S.p.A. authorised importer
29 Ν. Dimitrakopoulou street, ATHENS 11742
Tel: +30 210 9211877-9225930
http://www.betamotor.gr
info@betamotor.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...