Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρουσιάστηκε στην Autoone η Alfa Romeo 4C Launch Edition

Σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αutoone, εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, επίσημου διανομέα της Fiat Group Automobiles Hellas A.E. για τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional, παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, αλλά και επιλεγμένους φίλους της Alfa Romeo, η μοναδική Alfa Romeo 4C Launch Edition που...
θα διατεθεί στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το αυτοκίνητο με τον αριθμό 160 από τις 500 4C Launch Edition που κατασκευάστηκαν, το οποίο είχε παραγγελθεί από την Αutoone.

Οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την έκδοση περιορισμένης παραγωγής του μικρού supercar της Alfa Romeo με τον αλουμινένιο κινητήρα 1750 των 240 ίππων και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Alfa TCT, οι 500 μονάδες της οποίας εξαντλήθηκαν σε ένα μόλις μήνα μετά την παρουσίασή της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2013. Επιτυχία χαρακτηριστική της αίσθησης που προκάλεσε στους φίλους της αυτοκίνησης σε όλο τον κόσμο η 4C, η οποία αντιπροσωπεύει την πραγματική ουσία ενός σπορ αυτοκινήτου με το DNA της Alfa Romeo: επιδόσεις, ιταλικός σχεδιασμός και τεχνολογική υπεροχή, προσφέροντας τη μέγιστη οδηγική ικανοποίηση με πλήρη ασφάλεια.

Πολλές από τις τεχνολογικές καινοτομίες της 4C μεταφέρονται στις MiTo και Giulietta, κάνοντας τις αναμενόμενες κορυφαίες τους εκδόσεις Quadrifoglio Verde, δύο εξαιρετικά αυτοκίνητα να οδηγεί κανείς, ακριβώς όπως εξαιρετική είναι και η 4C. Παράλληλα, η Giulietta QV είναι εξοπλισμένη με τον ίδιο ισχυρό κινητήρα 1750cc των 240hp, προσφέροντας έτσι σε ένα αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής τον χαρακτήρα, τον εξοπλισμό και την εικόνα της 4C. Τέλος, το αυτόματο κιβώτιο διπλού ξηρού συμπλέκτη TCT, με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, ήδη προσφέρεται στην υπάρχουσα γκάμα της μάρκας, εξοπλίζοντας τόσο τη MiTo όσο και τη Giulietta τονίζοντας το σπορτίφ χαρακτήρα τους.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του προς τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Group Automobiles Hellas Α.Ε., κος Paulo Carelli, τόνισε: «Αυτό το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει ένα ακόμα ορόσημο στην ένδοξη ιστορία της μάρκας. Στη σειρά των φημισμένων μοντέλων που συνδύασαν το design με την κομψότητα και την τεχνολογία με την οδηγική αριστεία, η 4C είναι το επόμενο βήμα προς την οδηγική απόλαυση, ένα μικρό μεν αλλά γρήγορο, προσιτό αλλά τεχνολογικά προηγμένο supercar. Με την 4C η Alfa Romeo ξεκινάει από την κληρονομιά της και το αυθεντικό πνεύμα της για να αντιμετωπίσει το μέλλον που έχει περισσότερες προκλήσεις. Είμαστε στην αυγή μιας νέας εποχής για την Alfa Romeo, που βασίζεται στις παραδοσιακές της αρετές της τεχνολογίας, των επιδόσεων και του design, αλλά και στις συνέργειες της νέας, μεγαλύτερης και ακόμα καλύτερα εξοπλισμένης οικογένειας της Fiat Chrysler Automobiles».


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...