Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο διαγωνισμός του μήνα: 3ήμερη απόδραση με ένα SEAT στο AMALIA Hotel στους Δελφούς!

Ο διαγωνισμός του μήνα: 3ήμερη απόδραση με ένα SEAT στο AMALIA Hotel στους Δελφούς!

Το Club SEAT δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό μέλος να ζήσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στους Δελφούς. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα φυσικό παράδεισο και είναι ιδανικό για...
διακοπές αλλά και για σύντομες αποδράσεις. Επίσης, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη διαδρομή και να ζήσει την απόλυτη οδηγική εμπειρία με ένα μοντέλο SEAT!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και με ένα απλό κλικ, διεκδίκησε ένα μοναδικό 3ήμερο με ένα μοντέλο SEAT και δωρεάν διαμονή με πρωινό για δυο άτομα στο στους Δελφούς!

Για τους αρχαίους Έλληνες οι Δελφοί θεωρούνταν ο ομφαλός της γης. Ξακουστοί βασιλείς, γενναίοι και ένδοξοι πολέμαρχοι, και φιλόσοφοι ανάμεσα σε άλλους επισκέπτονταν το μαντείο των Δελφών για να πάρουν χρησμούς και να μάθουν για το μέλλον από τη φημισμένη ιέρεια Πυθία.

Στο Amalia Hotel δε θα χρειαστείτε κανένα χρησμό για το μέλλον των διακοπών σας. Το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου και η άψογη φιλοξενία θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη διαμονή!

Το AMALIA Hotel Delphi βρίσκεται σε ένα εντυπωσιακό σημείο στους πρόποδες του Παρνασσού και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα από την κοιλάδα έως τη θάλασσα, την Ιτέα και το Γαλαξίδι. Είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο πλήρως εναρμονισμένο με τον περιβάλλοντα χώρο, με κυρίαρχα υλικά την πέτρα και το μάρμαρο, έργο του φημισμένου αρχιτέκτονα Νίκου Βαλσαμάκη.

Διαθέτει άνετους χώρους, εστιατόριο με θέα στην πισίνα και τους κήπους και μπαρ. Τα 180 άνετα δωμάτιά του μοιράζονται σε 4 επίπεδα και διαθέτουν μπαλκόνι με θέα ή πρόσβαση στους κήπους.

Τολμήστε να κάνετε τη ζωή σας ευχάριστη και το προσωπικό του ξενοδοχείου θα φροντίσει να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία.
Δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό με ένα απλό κλικ και......έφυγες για ένα υπέροχο 3ήμερο παρέα με ένα αγαπημένο μοντέλο SEAT!

Σημείωση: Ο διαγωνισμός αφορά διαμονή στο ξενοδοχείο στις 30-31/05/2014. Αναχώρηση την Κυριακή 1 Ιουνίου.


Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό του Club SEAT!
  • Έναρξη Διαγωνισμού: Τρίτη 01 Απριλίου 2014
  • Λήξη Διαγωνισμού: Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό πρέπει να είστε μέλη του Club SEAT.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...