Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2ο Athens Rally Sprint «Άγιος Μερκούριος»

O Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι εξασφάλισε για την οργάνωση του 2ου ATHENS RALLY SPRINT 2014, την θρυλική ειδική διαδρομή του Αγ.Μερκουρίου με την συνεργασία του δήμου Ωρωπού και της δημοτικής ενότητας Μαλακάσας.

Στην παλιά γνωστά λημέρια της αγαπημένης διαδρομής των 15 χλμ. που έχει χαρίσει τόσες «μαγικές» στιγμές σε οδηγούς και θεατές θα ξαναμπούν μετά από δεκαετίες αγωνιστικά...
αυτοκίνητα ύστερα από επίπονες διαπραγματεύσεις των στελεχών του ΑΣΣΟΑΑ με τις Τοπικών Αρχών, οι οποίες εν τέλει σύσσωμες στηρίζουν την προσπάθεια, αναγνωρίζοντας το νέο προφίλ του αθλήματος μετά την αναγνώριση και την ένταξη της Ομοσπονδίας Μ.Α.Ε. στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Ο αγώνας, ο οποίος προσμετρά στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδας και στο Έπαθλο Νέων Οδηγών, θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Απριλίου 2014. Ξεχωριστή κατάταξη θα έχουν και τα ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία της Μαλακάσας στις 10.00 π.μ. και η μοναδική Ειδική Διαδρομή θα πραγματοποιηθεί δύο φορές.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 11/4 έως την Μ. Παρασκευή 18/4 στις 18.00μ.μ.
Έναρξη αναγνωρίσεων έχει οριστεί το Σάββατο 19/4 και λήξη η Παρασκευή 25/4. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον συμπληρωματικό κανονισμό προβλέπεται μέγιστη ταχύτητα 60 χ.α.ω. κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων. Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους αγωνιζόμενους ότι θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος της διαδικασίας με τη χρήση radar.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλό αγώνα και στους θεατές καλή διασκέδαση.

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής
http://assoaamotorsport.blogspot.gr
email: assoaa@ymail.com
Τηλ./fax: 2108991658
Κιν. 6949013708

Για τη δήλωση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...