Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2013

Δείτε την ατάκα του μήνα πάνω σε τρακαρισμένο αμάξι!!! Μιλάμε για το απόλυτο γέλιοοο!

Απίστευτη ατάκα πάνω σε τρακαρισμένο αμάξι! Μιλάμε για ΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!! Δες, λοιπόν, τί έγραψαν πάνω στο καπό του αυτοκινήτου:

FACEBOOK POST: Bugatti....ΗΟΤ or NOT?

Bugatti....ΗΟΤ or NOT?  ...ρωτήσαμε τους φίλους μας στο Facebook...Για να δούμε τί απάντησαν..Πατήστε πάνω στο Facebook post που ακολουθεί για να μεταφερθείτε στην σελίδα μας στο Facebook στην αντίστοιχη δημοσίευση, να δείτε σχόλια ή να σχολιάσετε και εσείς:

ΒΙΝΤΕΟ: Dodge Tomahawk VS Dodge Viper

Το Dodge Tomahawk με ιδιαίτερα ασυνήθιστο design (2 τροχούς εμπρός+2 πίσω), κινητήρα V10 8,3λτ με 500PS δανεικό από το κτηνώδες Dodge Viper είχε πρωτοπαρουσιαστεί το 2003 ως concept της Dodge στο Auto Show του Detroit...Η τελική ταχύτητα των 640 Km/h είναι εύκολη υπόθεση για το Dodge δύσκολη όμως για τον αναβάτη....ΒΙΝΤΕΟ:

Φωτογραφίες από την ανάβαση της Πορταριάς

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Κυριακή η ανάβαση της Πορταριάς, αγώνας που προσμετρούσε και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. 65 ήταν οι οδηγοί που είχαν δηλώσει συμεμτοχή πλην, όμως τελικά στην εκκίνηση βρέθηκαν  55 πληρώματα. Στην ειδική διαδρομή των 3,1 χιλιομέτρων, τον καλύτερο χρόνο ημέρας έκανε ο Παναγιώτης Καμπύλης με Audi A4 DTM ενώ ο Κώστας Πατσουρέας με διαφορά μόλις 8 εκατοστά του δευτερολέπτου ήταν 2ος! Ο Λεωνίδας Κύρκος πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στην κατηγορία Ε, ο Μιχάλης Ευθυμίου στην Α ενώ ο Διαμαντής Τζαμπάζης ήταν ο πιο γρήγορος στην κατηγορία Ν.  Δείτε εκπληκτικό φωτογραφικό υλικό από το PHOTORALLYPRESS σχετικά με τον αγώνα στην Πορταριά: Δημοσίευση by Autocarnet .

Δείτε υπέροχες φωτογραφικές στιγμές από το 5ο P.I.C.K. LOUX COLA που ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Ο ετήσιος θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. Ο 15χρονος Χρήστος Σαγανάς κυριάρχησε στην κατηγορία Loux. Στη DD2, ο Μηνάς Μπενής αναδείχθηκε νικητής έπειτα από ένα υπέροχο αγώνα.  Στην κατηγορία Mini, ο Αθανασόπουλος πήρε τη νίκη απο την Pole position με άνεση. Ζάχος και Καλέσης ήταν οι νικητές σε Masters και Super αντίστοιχα. Δείτε όλες τις φωτογραφίες από το event του περασμένου Σαββατοκύριακου που μας απέστειλε το PHOTORALLYPRESS : Δημοσίευση by Autocarnet .

1ο EVIA CROSS - COUNTRY ENDURO DAYS

Oι "ιππότες" του Πύργου Σκουντέρι, το Evia cross-country team, η ΑΜΛΕΧ και ο Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων σας προσκαλούν στο 1ο EVIA CROSS - COUNTRY # ENDURO DAYS, ένα 1-2-3 ήμερο χωμάτινης συγκέντρωσης , γιορτής, απόδρασης και περιήγησης στούς πρόποδες της Δίρφυς, στην ευρύτερη περιοχή της Στενής και της Κεντρικής Εύβοιας, απο 26 εως 28 Οκτωβρίου, που περιλαμβάνει:

4o Ράλλυ Σπριντ Αιγίου: Αποτελέσματα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου, με το 4ο RALLY SPRINT ΑΙΓΙΟΥ που διοργάνωσε η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.) το Σάββατο...

Φιλιππιάδα: Έκλεψε αυτοκίνητο, το «έγδυσε» και μοίρασε τον εξοπλισμό του...

Είχε αφήσει παντού τα δακτυλικά του αποτυπώματα και η αστυνομία δεν άργησε να τον εντοπίσει Μέρα- μεσημέρι τρύπωσε στην αυλή του σπιτιού ενός 26χρονου στη ...

Στην αναμονή ο Κίμι

Ο Φινλανδός στη Σιγκαπούρη ταλαιπωρήθηκε από έντονους πόνους στη μέση Τις ελεύθερες δοκιμές στην πίστα της Κορέας περιμένει ο Κίμι Ραϊκόνεν για να αξιολογήσει την κατάσταση της μέσης του. Ο Φινλανδός πιλότος στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης ταλαιπωρήθηκε από...

ΒΙΝΤΕΟ: Επικό fail με αναβάτη που προσπαθεί να περάσει ρέμα!

Δείτε ένα επικό fail με αναβάτη που προσπαθεί να περάσει ρέμα με την μοτοσυκλέτα του με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία όπως μπορείτε να ανακαλύψετε και στο παρακάτω βίντεο... Η αποτυχία στο μεγαλείο της...με αναπόφευκτο δροσερό μπανάκι! Δες το βίντεο στη συνέχεια:

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τί...προσπάθησε να κάνει αυτός ο τύπος και..."έφαγε τα μούτρα του"!

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τί...προσπάθησε να κάνει αυτός ο τύπος και..."έφαγε τα μούτρα του"! ΒΙΝΤΕΟ!!!

Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ φορούν στους καρπούς τα τελευταία μοντέλα της IWC

Οι πιλότοι της Mercedes φορούν στους καρπούς τα τελευταία μοντέλα της IWC. Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας συνεργάζεται με την ομάδα της F1 ως επίσημος Τεχνικός Συνεργάτης (Engineering Partner) από την αρχή του έτους. Ο Χάμιλτον μάλιστα τις προηγούμενες μέρες είχε...

ΒΙΝΤΕΟ: EPIC FAIL κατά τη διαδικασία του burnout! Τέτοιο fail δεν ξανάγινε!

"He did a cool burnout with that car . . .Then that car did a cool burnout with him!" είναι ένα από τα σχόλια που διαβάζουμε στο διαδικτυακό κανάλι του χρήστη driver042 στο Youtube και αφορά στο εντυπωσιακό burnout fail που μπορείτε και εσείς να ...απολαύσετε στο παρακάτω video. Είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου με αυτό που θα δεις στην συνέχεια...Κάθεσαι;

DragTimes - Unlim 500+: η ταχύτερη M6

DragTimes  - BMW M6 ESS VT3: 950 PS 0-400μ σε λιγότερο από 12 sec , "τρέχει" το μίλι σε περίπου 28sec με ταχύτητα εξόδου τα 304+ Km/h.  Σκέτο θηρίο που με τα 950 άλογα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κλασικά ταχύτατα supercars! Απόλαυσέ την στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ: Need for Speed Official Trailer (HD) - εκπληκτικές στιγμές, καταδιώξεις, supercars, περιπολικά, συγκρούσεις και πολλά άλλα απίθανα περιαστατικά για αδρεναλίνη στα ύψη!

Το γνωστό Video game "Need For Speed" μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και γίνεται ταινία με εκπληκτικές στιγμές, καταδιώξεις, supercars, περιπολικά, συγκρούσεις και πολλά άλλα απίθανα στιγμιότυπα, μέρος των οποίων μπορείτε να βρείτε στο βίντεο-trailer που επισυνάπτουμε. Πρωταγωνιστής της ταινίας Need For Speed θα είναι ο Aaron Paul που πρωταγωνιστούσε στη γνωστή σειρά Breaking Bad. Η ταινία αναμένεται την άνοιξη του 2014. Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: Porsche 911 GT3 vs Dassault Rafale jet fighter

Porsche 911 GT3 vs Dassault Rafale jet fighter. Απολαύστε τις...υπέροχες στιγμές ταχύτητας στο παρακάτω μοναδικό βίντεο:

MARUSSIA B2: Το ρωσικό supercar αξίας 4 εκατ. rubles!

MARUSSIA B2 ...το ρωσικό supercar γιατί κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους Ρώσους ακόμη και σε αυτόν τον τομέα  - Ισχύς κινητήριου συνόλου 420 hp, 309 kW, τελική ταχύτητα 310 km/h και επιτάχυνση 0–100 km/h σε 3.8 seconds - Τιμή 4 εκατ. ρούβλια ή περίπου 100.000€! Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί όπως επίσης και αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά:

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο! Κοπέλες ξυλοφόρτωσαν νταήδες...για τα "μάτια" μιας BMW!

Κοπέλες ξυλοφόρτωσαν νταήδες...για τα "μάτια" μιας BMW! Περίεργο σκηνικό και άγνωστες συνθήκες συμβάντος κάπου εκεί στο Βανκούβερ του Καναδά. Αυτό που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι νεαρές κοπέλες που δίνουν ...ξύλο σε όποιον ταραξία βρεθεί μπροστά τους προκειμένου να προστατέψουν την BMW τους από βανδαλισμούς...Θα μπορούσε ίσως να είναι διαφήμιση της BMW ή κάτι άλλο αλλά απ' ότι φαίνεται πρόκειται για πραγματικό περιστατικό. Μιλάμε για πολύ πάθος. Δείτε μόνοι σας:

ΒΙΝΤΕΟ: Μια ξεχωριστή Ferrari 458 Italia

Αυτή η Ferrari 458 Italia διαφέρει από τις άλλες...Δείτε γιατί ξεχωρίζει στο παρακάτω βίντεο:

Ολοκληρώθηκε το 5ο P.I.C.K. LOUX COLA

Θεαματικούς αγώνες καρτ απόλαυσαν οι κάτοικοι της Πάτρας Έπεσε η αυλαία στο 5ο P.I.C.K. LOUX COLA. Ο ετήσιος θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. Οι κάτοικοι της Αχαϊκής πρωτεύουσας απόλαυσαν θεαματικούς αγώνες kart, τρελούς Ιταλούς να παίζουν ...

Δείτε τί πάει να πει...να έχει το λάστιχο καλό κράτημα!!!

Δείτε τί πάει να πει...να έχει το λάστιχο καλό κράτημα:

Volvo Ocean 65: ενιαίο σκάφος για το Volvo Ocean Race 2014-15

• Νέο ιστιοπλοϊκό σκάφος για το Volvo Ocean Race 2014-15 • Ο διάσημος ιστιοπλοϊκός αγώνας της Volvo θα πραγματοποιηθεί με ενιαίο τύπο σκάφους • Το πρώτο Volvo Ocean 65 καθελκύστηκε την εβδομάδα που πέρασε στην Αγγλία και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις πρώτες απαιτητικές δοκιμές • Το σκάφος διαθέτει κορυφαίο εξοπλισμό για δορυφορική μετάδοση εικόνας από τον αγώνα • Το Volvo Ocean Race 2014-15 ξεκινά στις 4 Οκτωβρίου 2014, από το Αλικάντε της Ισπανίας Μία ριζική αλλαγή επιφυλάσσει σε αγωνιζόμενους και εκατομμύρια φίλους της ιστιοπλοΐας σε όλο τον κόσμο, το Volvo Ocean Race 2014-15. Ο επόμενος αγώνας του ιστιοπλοϊκού μαραθώνιου της Volvo, του μεγαλύτερου σε διάρκεια αθλητικού γεγονότος του πλανήτη, θα διεξαχθεί με...

Σε ελβετικά χέρια η Bimota

 Διατηρεί την ιταλική «ταυτότητα» η εταιρεία H Bimota, γνωστή εξίσου τόσο για τις εξωτικές της μοτοσυκλέτες, όσο όμως και για την ταραχώδη σχέση της με την οικονομική φερεγγυότητα, βρίσκεται και πάλι ένα βήμα από τον γκρεμό.

ΒΙΝΤΕΟ: Μια μπλε Aventador κάνει donuts!

Μια μπλε Lamborghino Aventador κάνει... donuts! Απόλαυσέ την στο βίντεο που ακολουθεί:

HOT VIDEO: Lamborghini Veneno LOUD Exhaust Sound!

HOT VIDEO: Lamborghini Veneno LOUD Exhaust Sound! Υπέροχος ήχος...μια ξεχωριστή γοητευτική παρουσία σε 4 τροχούς, μια καλλονή από την γειτονική Ιταλία που σίγουρα αν δείτε το σχετικό βίντεο δύσκολα θα την βγάλετε από το μυαλό σας όσα supercars και ανδείτε εν τω μεταξύ: Απολαύσέ την στο βίντεο που ακολουθεί:

QUIZ: Πώς φτιάχνουν τις λακκούβες στη Λετονία?

ΔΕΣ ΕΔΩ:

ΒΙΝΤΕΟ: Ποιο supercar κάνει όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που κινούνται στον δρόμο να φαίνονται σαν αμαξάκια;

Μια Ferrari Enzo σε δράση! Ένα εκπληκτικό βίντεο με την Enzo σε δράση με υπέροχη κίνηση, επιταχύνσεις και "τρελό" ήχο που ξυπνάει ακόμα και από...χειμερία νάρκη! Όπως θα δείτε κσι στο βίντεο...κάνει όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που κινούνται στον δρόμο να φαίνονται σαν αμαξάκια!  Απόλαυσε το βίντεο στην συνέχεια του post:

ΣΟΚ! Αναβάτης μοτοσυκλέτας επιβιώνει μετά από απίστευτη σύγκρουση!

Αναβάτης μοτοσυκλέτας επιβιώνει μετά από απίστευτη σύγκρουση! Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε αυτοκινητόδρομο. Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο:

EPIC FAIL! Πώς να μην ...φορτώσεις την μοτοσυκλέτα σου σε φορτηγάκι....ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πώς να μην ...φορτώσεις την μοτοσυκλέτα σου σε φορτηγάκι! Δείτε τί ακριβώς έπαθε ο αθλητικός τύπος στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ποιο είναι το ταχύτερο ταχύπλοο στον κόσμο!

Το πιο γρήγορο ταχύπλοο στον κόσμο ίσως είναι αυτό που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο. Η κατάλληλα προσαρμοσμένη συστοιχία των έξι κινητήρων Yamaha με απόδοση 250 ίππους ο καθένας, προσφέρουν στο ελαφρύ σκαρί του Madera RIB συνολική ισχύ 1.500 ίππων! Το αποτέλεσμα μπροείτε να το ανακαλύψετε στην συνέχεια:

Φθιώτιδα: Βγήκε σώος από φλεγόμενο αυτοκίνητο

Άγιο είχε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που χθες λίγο πριν τις 9 χθες το βράδυ στο δρόμο Λαμίας - Αμφίκλειας, κοντά στη νέα διασταύρωση πριν τη Γραβιά, τυλίχθηκε στις φλόγες...

Φουτουριστικός σταθμός μετρό στη Σαουδική Αραβία!

Η διάσημη αρχιτεκτόνισσα Zaha Hadid είναι εκείνη που θα σχεδιάσει το νέο κτήριο του μετρό στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, καθώς...

Το τρομακτικό δυστύχημα που σκοτώθηκαν 83 θεατές!

Η 11η Ιουνίου έχει γραφτεί στο αγωνιστικό ημερολόγιο ως η χειρότερη μέρα που υπήρξε ποτέ στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Και αυτό διότι, σαν σήμερα το 1955, συνέβη το πιο καταστροφικό δυστύχημα όταν ένας οδηγός έπεσε πάνω στους θεατές με αποτέλεσμα......... Διάβασε περισσότερα και δες και το βίντεο του ατυχήματος στο Neogr   ΠΑ ΤΗΣΕ   Ε Δ Ω ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ >>

SOUND VIDEO: Απίστευτος ήχος από δύο Lamborghini Aventadors αναστατώνει το κέντρο του Λονδίνου!

Απίστευτος ήχος και παρουσία για δύο Lamborghini Aventadors με τον θηριώδη V12 κινητήρα στο κέντρο του Λονδίνου. Οι κάτοχοί τους αποφάσισαν επισκεπτόμενοι τα Harrods να εντυπωσιάσουν το πλήθος με τις ιδιαίτερες ικανότητες των δύο πανάκριβων ιταλικών supercars. Απόλαυσε το εντυπωσιακό sound - βίντεο στη συνέχεια του post:

ΒΙΝΤΕΟ: Κόκκινο α -λά..Φερράρι εις διπλούν!.

Κόκκινο α -λά..Φερράρι εις διπλούν!  Δύο LaFerraris, συναρπάζουν τόσο οδηγικά όσο με το σχήμα, την κίνηση και τον ήχο τους κάνοντας γρήγορους γύρους στην ιταλική πίστα δοκιμών Fiorano! Απολαύστε τις δύο LaFerrari στο βίντεο που ακολουθεί...με τέρμα τα ηχεία φυσικά!

Δείτε ποιο αυτοκίνητο πόλης αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία ‘μικρού αυτοκινήτου’ του έγκυρου θεσμού βραβείων Autonis

Το Opel Adam με το 39,4% των ψήφων αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία ‘μικρού αυτοκινήτου’ του έγκυρου θεσμού βραβείων Autonis τα οποία απονέμουν οι αναγνώστες του περιοδικού ...

ΔΕΙΤΕ: Και το βραβείο του πιο ανόητου επαγγελματία οδηγού απονέμεται σε...αυτόν τον νταλικέρη!!!

Ο νταλικέρης που πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο post διεκδικεί αναμφίβολα το βραβείο του πιο ανόητου επαγγελματία οδηγού!! Δείτε το ατύχημα που προκάλεσε στο παρακάτω βίντεο:

Κερδίστε μερικά ευρώ από το αυτοκίνητό σας

Μερικά TIP για να ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ λίγη ΒΕΝΖΙΝΗ παραπάνω:

PHOTO: Ferrari 458 Italia Challenge , V8, 4,5lt

FERRARI 458 ITALIA CHALLENGE , Kινητήρας V8 . ΚΥΒΙΣΜΟΣ 4.499 κ.εκ Ισχύς...

Ο «Καλύτερος Κατασκευαστής Αυτοκινήτου» για το 2013

Oι ανεξάρτητοι ψηφίζουν SKODA O σύνδεσμος Βρετανών Καταναλωτών Which? βράβευσε τη SKODA ως...

Η Skoda...μοιράζει παγωτό παρέα με την εκπληκτική νέα SKODA Octavia RS!

Το Ice Cream-van από την διαφήμιση της νέας SKODA Octavia RS, κυκλοφορεί στους δρόμους της Αγγλίας και μοιράζει...

Σοκ για χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ

«Ο ταχυδρόμος θα κτυπήσει….

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας BMW 3 Series Touring, 335d xDrive

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας BMW 3 Series Touring, 335d xDrive:

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας BMW X5, sDrive25d, xDrive25d, xDrive40d και xDrive35i

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας BMW X5, sDrive25d, xDrive25d, xDrive40d και  xDrive35i αναλυτικά στα παρακάτω αρχεία:

Ανανέωση της γκάμας μοντέλων BMW για το φθινόπωρο του 2013

Προσθήκες στη γκάμα κινητήρων BMW φέτος το φθινόπωρο δίνουν νέα ώθηση στην δυναμική πορεία των μοντέλων BMW. Το Νοέμβριο του 2013 τρεις ακόμα εκδόσεις κινητήρων θα προστεθούν στη γκάμα του πιο πρόσφατου μέλους της οικογένειας BMW, της BMW Σειράς 4 Coupe. Η BMW 435d Coupe λανσάρεται ως η ισχυρότερη έκδοση του νέου δίθυρου μοντέλου. Ο εν σειρά εξακύλινδρος diesel 230 kW/313 hp συνδυάζεται στάνταρ με το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive, το οποίο τώρα θα διατίθεται προαιρετικά και με τις BMW 420i Coupe και BMW 420d Coupe. Η BMW Σειρά 3 υποδέχεται φέτος το φθινόπωρο ένα νέο AWD κορυφαίο μοντέλο με τη μορφή της BMW 335d xDrive Touring. Τρεις ακόμα κινητήρες θα πλαισιώσουν την οικογένεια της νέας ...

Σπορ κομψότητα και μεγαλύτερη ποικιλία: έξι κινητήρες για την BMW Σειρά 4 Coupe

Εξισορροπώντας μοναδικά την υψηλή αισθητική με τις δυναμικές ικανότητες, η BMW Σειρά 4 ...