Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

38ο Ράλλυ Sprint Μαύρο Ρόδο: Δείτε την ανάλυση του αγώνα και τα πλήρη αποτελέσματα

To 38ο Ράλλυ Μαύρο Ρόδο, που διοργανώθηκε για ακόμη μια χρονιά από την Α.Λ.Α., ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην περιοχή της Κινέτας Αττικής.
Επίκεντρο του αγώνα ήταν ο Προαστιακός Σταθμός της Κινέτας, όπου φιλοξενήθηκε το Service Αrea , ενώ το Αρχηγείο στεγάστηκε στο Hotel Siagas Beach, που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους. Η ειδική διαδρομή του αγώνα, ήταν το καλύτερο –αρχικό- μέρος της γνωστής Ακροπολικής διαδρομής, με μήκος 11,70 χιλιόμετρα και πραγματοποιήθηκε 3 φορές. Ο ηλιόλουστος καιρός βοήθησε τους θεατές να βρεθούν στην ειδική διαδρομή και να απολαύσουν τις προσπάθειες των 32 πληρωμάτων που εκκίνησαν τον αγώνα.
Στον αγωνιστικό τομέα, η μάχη για τη νίκη δόθηκε ανάμεσα σε δυο πληρώματα από τον Πύργο, τους Γιάννη Μπαντούνα-Νίκο Μοσχόπουλο με Mitsubishi Lancer EVO VI της κλάσης Ε/Α8 και Στέλιο Λαϊνόπουλο- Διονύση Κολοτούρο με Subaru Impreza της Α8. Τελικά, η νίκη πέρασε στα χέρια των πρώτων, οι οποίοι σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο στο δεύτερο και στο τρίτο πέρασμα από την...
ειδική διαδρομή, τη στιγμή που οι μεγάλοι τους αντίπαλοι είχαν πετύχει τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο πέρασμα. Το βάθρο του αγώνα, συμπλήρωσαν οι Πάνος Κωνσταντάκος-Θόδωρος Σιδεράκης, με Subaru Impreza WRX STI, οι οποίοι επικράτησαν στην κατηγορία Ν. Την πρώτη εξάδα, συμπλήρωσαν τρία ακόμη πληρώματα τετρακίνητων αυτοκινήτων. Ο λόγος για τους Γιώργο Κλουβάτο-Ανδρέα Βλαχογένη (Mitsubishi Lancer EVO IX), Γιάννη Ζούνη-Αντρέα Χριστοδουλάκη (Subaru Impreza N12) και Κωνσταντίνο Δούδο-Ανδρέα Ανδρικό (Mitsubishi Lancer EVO VIII).
Στην κατηγορία F2, επικράτησαν οι Χαράλαμπος Γαζετάς-Γιώργος Φασκιώτης με Opel Corsa S1600, που τερμάτισαν εμπρός από τους Δημήτρη και Σάββα Λευκαδίτη, οι οποίοι μοιράστηκαν ένα Peugeot 206 Kit Car. Το πλήρωμα του γαλλικού αυτοκινήτου, επικράτησε και στο Έπαθλο Νέων. Στην κλάση Α/5, ταχύτεροι ήταν οι «ARMA»-«ARMAKI», με Nissan Micra K11, ενώ νικητές στην κατηγορία Ε αναδείχθηκαν οι Χρήστος Πλατής-Σπύρος Χατζηπαναγιώτου, με Toyota Starlet.
Παρά το γεγονός ότι η επιφάνεια της ειδικής διαδρομής ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, χάρη και στις προσπάθειες των ανθρώπων της λέσχης πριν από τον αγώνα, μόνο 22 πληρώματα έφτασαν στον τερματισμό, αφού 10 αυτοκίνητα τέθηκαν εκτός μάχης, κυρίως λόγω μηχανικών προβλημάτων.
Η Α.Λ.Α. ευχαριστεί θερμά τους αγωνιζόμενους που στήριξαν με τη συμμετοχή τους τον αγώνα, πάρα τις δεδομένες αντιξοότητες της δύσκολης περιόδου που όλοι διανύουμε, και παράλληλα ανανεώνει το ραντεβού της με όλους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και την κατάταξη των πληρωμάτων πατώντας ΕΔΩ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...