Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΟΚ! Ανατράπηκε το τζιπ τους και επέζησαν μαζί με τα παιδάκια τους στα χιόνια για 2 μέρες. Δείτε πώς τα κατάφεραν

Αυτά παθαίνεις όταν τα βάζεις με την φύση...

Άγιο είχε τελικά μια εξαμελής  οικογένεια από τη Νεβάδα που ήθελε να περάσει το Σαββατοκύριακο στα χιόνια. Παραλίγο να έχουμε τραγωδία δεδομένου ότι  το τετρακίνητο όχημα τζιπ που οδηγούσε ο 34χρονος James Clanton στο οποίο επέβαιναν αναποδογύρισε λόγω των...
δυσμενών καιρικών συνθηκών και ενδεχομένως λόγω κακού χειρισμού του, κι έτσι κρύφτηκε από τεράστια ποσότητα χιονιού που έπεφτε ακατάπαυστα στην περιοχή.

Δυστυχώς ο εξοπλισμός σε φαγητό και κουβέρτες που είχαν μαζί τους δεν ήταν αρκετός κι έτσι  αντί να το βάλουν κάτω, αποφάσισαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι για να επιβιώσουν, μέχρι να τους βρουν οι διασώστες. Ο James και η σύντροφός του Christina αφού με πολλή προσπάθεια βγήκαν από το τζιπ κατάφεραν να ανάψουν φωτιά για να ζεσταθούν, τρίβοντας πέτρες, μέσα στο λάστιχο του αυτοκινήτου. Έτσι κατάφεραν και κράτησαν τα μικρά παιδιάκια τους ζεστά το βράδυ.

Ευτυχώς 2 ημέρες αργότερα, μετά από εκτενείς έρευνες οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα...Ευτυχώς όλοι είναι καλά στην υγεία τους και η συγκεκριμένη περιπέτεια θα τους μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη τους.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...