Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1η θέση στο θεσμό “Automotive Interiors EXPO 2013 AWARD” στην κατηγορία οχημάτων παραγωγής για το ADAM

1η θέση στο θεσμό “Automotive Interiors EXPO 2013 AWARD” στην κατηγορία οχημάτων παραγωγής για το ADAM. Μία μεγάλη τιμή για ένα μικρό αυτοκίνητο στην Έκθεση “Automotive Interiors EXPO 2013” στη Στουτγάρδη. Το - κατά γενική ομολογία - απίθανο μικρό είχε να αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους όπως η Alfa 4C, η Jaguar F-Type, το Renault Clio και το νέο...
Range Rover. Το EXPO AWARD απονέμεται στα πλαίσια της εκθεσιακής διοργάνωσης σε πρωτότυπες ιδέες, υλικά, επιφάνειες, υφάσματα και στοιχεία εξοπλισμού εσωτερικού οχημάτων. Μία επιτροπή από διακεκριμένους συντάκτες του αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο επιλέγει τους νικητές σε επτά κατηγορίες.

Η Elizabeth Wetzel, Interior Design Director του νέου μοντέλου, δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τη νίκη του Opel ADAM: «Η εξατομίκευση εσωτερικού είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ADAM. Το μικρό μας μοδάτο αυτοκίνητο προσφέρει σχεδόν 82.000 στυλιστικούς συνδυασμούς εσωτερικού. Το EXPO AWARD αποτελεί μέγιστη τιμή για ολόκληρη την ομάδα σχεδίασης της Opel.»

Είναι μία ομάδα με δημιουργικό πυρήνα την πολύ ικανή σχεδιάστρια της GM. Η κριτική επιτροπή είχε την ίδια άποψη και υπέδειξε την Elizabeth Wetzel ως υποψήφια στην κατηγορία Interior Designer of the Year για μία διάκριση που χαίρει υψηλής εκτίμησης από τον κόσμο της βιομηχανίας.

Το βραβείο σχεδίασης είναι μία ακόμα αναμφισβήτητη και σημαντική κατάκτηση για το Opel ADAM. Έχοντας λανσαριστεί τον Απρίλιο του 2013, το νέο μοντέλο έχει ήδη στο χαρτοφυλάκιό του πέντε τίτλους στο διάσημο διαγωνισμό καινοτομίας “Plus X Award” και το περίοπτο βραβείο σχεδίασης red dot.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...