Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η νέα Porsche Cayman ήρθε και στη χώρα μας

Η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., γενικός διανομέας της Porsche στην Ελλάδα, παρουσίασε πρόσφατα τη νέα Porsche Cayman στους φίλους της μάρκας, διοργανώνοντας Open Days που πραγματοποιήθηκαν τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη

Η 3η γενιά της Cayman εξελίχθηκε εκ νέου. Είναι χαμηλότερη και μεγαλύτερη, ελαφρύτερη και ταχύτερη, αποδοτικότερη και ισχυρότερη, με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και...
15% ανά 100 χλμ.& βελτιωμένες οδηγικές επιδόσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Το διθέσιο «κεντρομήχανο» σπορ αυτοκίνητο παρουσιάζεται σε δύο κλασικές για την Porsche εκδόσεις : την Cayman και την Cayman S. Το βασικό μοντέλο διαθέτει έναν εξακύλινδρο κινητήρα μπόξερ 2.7 λίτρων, ισχύος 275 ίππων. Επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 5.4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 266 χλμ/ώρα. Η κατανάλωση καυσίμου (NEDC) κυμαίνεται μεταξύ 7,7 & 8,2 λ/100 χλμ. ανάλογα με το κιβώτιο ταχυτήτων.

Ο κινητήρας 3.4 λίτρων της Cayman S αποδίδει 325 ίππους, ενώ η καλύτερη δυνατή επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα είναι 4,7 δευτερόλεπτα. Η Cayman S έχει τελική ταχύτητα 283 χλμ/ώρα, ενώ η τιμή της κατανάλωσης καυσίμου (NEDC) κυμαίνεται μεταξύ 8,0 και *,8 λ/100 χλμ. ανάλογα με το κιβώτιο ταχυτήτων.

Το επτατάχυτο κιβώτιο Porsche Doppelkupplungsgetriebe (PDK) διατίθεται προαιρετικά, προσφέροντας καλύτερη επιτάχυνση και μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου.

Kατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι προσκεκλημένοι της εταιρίας είχαν επίσης τη δυνατότητα να παραμετροποιήσουν online τη νέα Cayman, στην εντυπωσιακά μεγάλη 84 ιντσών οθόνη της νέας ULTRA LG HD TV, μέσω του μοναδικού τηλεχειριστηρίου Magic Remote. Παράλληλα μέσω δύο ακόμα τηλεοράσεων απο τη premium σειρά της LG, παρακολούθησαν interactive DVD, στο οποίο γινόταν πλήρης επεξήγηση όλων των συστημάτων υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει το νέο μοντέλο.

Με αφορμή την άφιξη της νέας Cayman, ο κύριος Σωτήρης Χατζίκος Δ/νων Σύμβουλος της Μοτοδυναμικής Α.Ε.Ε δήλωσε : “Ενα ακόμη εξαιρετικό μοντέλο απο την Porsche που τα τελευταία χρόνια διανύει την πιο παραγωγική περίοδο της ιστορίας της. Ενα αισθητικά άψογο αυτοκίνητο που προσφέρει συναρπαστική οδήγηση και θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.”
[POSRCHE]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...