Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Opel επιστρέφει! – και τώρα στο Παγκοσμίως Μεγαλύτερο Φεστιβάλ Οπαδών Opel στο Oschersleben



  • Η πίστα του Saxony-Anhalt θα φιλοξενήσει τους οπαδούς της Opel από 29 Μαΐου έως 2 Ιουνίου
  • Ετήσια συνεύρεση των οπαδών της μάρκας με πάνω από 70.000 άτομα
  • Άφθονες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τους επισκέπτες

Η Opel επιστρέφει: σε λίγες ημέρες, από 29 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου, θα καλωσορίσει περίπου 70.000 επισκέπτες με περισσότερα από 20.000 αυτοκίνητα στην παγκοσμίως μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση οπαδών της στην αρένα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Saxony-Anhalt. Θα εκτεθούν σπορ μοντέλα Opel και κλασικά οχήματα από το παρελθόν κατά τη διάρκεια του πενθήμερου φεστιβάλ, ενώ οι επισκέπτες θα απολαύσουν ποικίλες δραστηριότητες με άφθονη μουσική, πάρτι και σπορ προκλήσεις.

«Η συνάντηση οπαδών της Opel στο Oschersleben θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία, φέτος περισσότερο από ποτέ» δήλωσε ο Dr. Thomas Sedran, Αναπληρωτής Πρόεδρος Δ.Σ. και μέλος Δ.Σ. για τη...
Στρατηγική στην Opel. «Οι οπαδοί μας είναι από τους πιο πιστούς που θα μπορούσε να επιθυμήσει κάποια μάρκα – αυτή η δημοφιλής ‘οικογενειακή σύναξη’ το επιβεβαιώνει. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που μπορούμε να δώσουμε το παρών με την πιο ελκυστική και σπορ προϊοντική γκάμα που είχαμε ποτέ σε μία ιστορία άνω των 150 χρόνων. Σε συνδυασμό με την επάνοδό μας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, έχουμε κάθε λόγο να λέμε ότι: η Opel επιστρέφει!»

Η Opel επιστρέφει στα σπορ: Ράλι, αγώνες σε πίστες, OPC και Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Η έμφαση δίδεται στις σπορ δραστηριότητες Opel στο 18ο ετήσιο φεστιβάλ οπαδών στη βορειότερη αγωνιστική πίστα της Γερμανίας. Για πρώτη φορά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από την έκδοση ράλι του ADAM, απευθείας από τις πίστες του ADAC Opel Rallye Cup. Στον εκθεσιακό χώρο των 800 τετραγωνικών μέτρων οι επισκέπτες θα θαυμάσουν συναρπαστικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων του Opel Performance Center – Insignia OPC, Astra OPC και Corsa OPC, αλλά και τα νεαρότερα μέλη τη οικογένειας Opel, Cascada και Mokka σίγουρα θα προσελκύσουν την προσοχή.

Οι οπαδοί της Opel θα μπορούν επίσης να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο τιμόνι. Σε διαγωνισμούς όπως αγώνες τύπου ντράγκστερ (0-200μ) και ‘ντριφταρίσματος’ (Drift Challenge) θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν ένα από τα περίοπτα βραβεία. Εξαιρετική οδηγική ακρίβεια απαιτείται και στην πίστα οδηγικής συμπεριφοράς Opel/OPC.

Ωστόσο, το γνήσιο πάθος και το συναίσθημα δεν περιορίζεται μόνο στην αρένα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τη φετινή σεζόν, η Opel επανήλθε στο χώρο του ποδοσφαίρου, σαν επίσημος premium χορηγός του Γερμανικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και υποστηρίζοντας τη φιναλίστ του Champion League, Borussia Dortmund και τις ομάδες Bayer Leverkusen, Mainz 05, SC Freiburg και Fortuna Düsseldorf. Διεθνώς, η Opel υποστηρίζει επίσης τη μεγαλύτερη Τουρκική ομάδα Galatasaray Istanbul και την Ολλανδική Feyenoord Rotterdam. Αντίστοιχα, η Βρετανική Vauxhall έχει συνεργαστεί με τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Αγγλίας, Σκοτίας, Ουαλίας και Β. Ιρλανδίας. Στο Oschersleben, οι επισκέπτες θα έχουν δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς σκοραρίσματος και επίδειξη ευστοχίας απέναντι σε ένα ρομπότ-τερματοφύλακα».

Η τέλεια συνεύρεση: Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός συναντά την παράδοση και το θέαμα

Το “Old Opel Get-together” αναβιώνει την αυτοκινητιστική αίγλη του παρελθόντος –τα τελευταία 12 χρόνια, οι ενθουσιώδεις οπαδοί κλασικών αυτοκινήτων Opel συναντώνται στο Oschersleben με τα ιστορικά μοντέλα τους για να γιορτάσουν την επιτυχημένη ιστορία της μάρκας. Η Opel Classic δίνει ιδιαίτερη αίσθηση με δύο ξεχωριστές παρουσίες: ένα ασθενοφόρο 1983 Commodore C και ένα πυροσβεστικό όχημα Opel Blitz από τη δεκαετία του 1960. Και τα δύο οχήματα θα είναι ενεργά στο Oschersleben, με το Blitz να δροσίζει τους επισκέπτες με το σωλήνα πυρόσβεσης εν μέσω υψηλών καλοκαιρινών θερμοκρασιών.

Πέρα από τους διαγωνισμούς και τα σόου, προσφέρεται και άφθονη ψυχαγωγία εκτός πίστας – άλλωστε αυτό είναι το νόημα για τους περισσότερους επισκέπτες αυτής της παγκοσμίως μεγαλύτερης συγκέντρωσης οπαδών Opel, να μοιραστούν την εμπειρία. Στην Έκθεση θα υπάρχει ειδικός χώρος για όσους επιθυμούν να ανταλλάξουν απόψεις και να μιλήσουν ανενόχλητα. Στα βραδινά πάρτι, η διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη με την παρουσία DJ και με σόου από περφόρμερς όπως ο Olaf Henning με το “Hüttengaudi”, τα “Deutschrock Party”, “House Night” και “89.0 RTL Adam Opel Party Night” και ασφαλώς ο διαγωνισμός ομορφιάς “Miss Opel 2013” που θα γίνει την Παρασκευή τη βράδυ. Οι βραδινές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο περίπου στις έντεκα η ώρα, όταν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φωτίσουν τον ουρανό της περιοχής.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...