Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περισσότερες δυνατότητες χρηματοδότησης για πελάτες Opel χάρη στην Opel Financial Services

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι πελάτες Opel και Vauxhall σε αρκετές χώρες της Δυτικής Ευρώπης έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες δυνατότητες χρηματοδότησης για την αγορά του αυτοκινήτου τους. Αυτό απορρέει από τη δημιουργία της Opel Financial Services, ενός νέου Ευρωπαϊκού πιστωτικού οργανισμού υπό την...
καθοδήγηση της GM Financial, μιας από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες εταιρίες πιστώσεων στο χώρο του αυτοκινήτου.

Ο Michael Lohscheller, CFO της Opel, δήλωσε: «Η δημιουργία της Opel Financial Services στις αρχές Απριλίου ήταν ένα σημαντικό βήμα για τη μάρκα μας. Πρόκειται να ενισχύσει την προϊοντική μας επέλαση, στο πλαίσιο της οποίας θα λανσαριστούν 23 νέα μοντέλα και 13 νέα συστήματα κίνησης μέχρι το 2016. Μία θυγατρική εταιρία παροχής πιστωτικών υπηρεσιών υποστηρίζει σημαντικά το πλάνο αύξησης πωλήσεων και επομένως θα συμβάλλει στο στρατηγικό μας σχέδιο DRIVE! 2022. Η επένδυση ύψους 1,7 δις δολαρίων στο Ευρωπαϊκό κομμάτι της GM αποδεικνύει και πάλι τη δέσμευση της GM στην Ευρωπαϊκή ήπειρο και την ανάπτυξη στην περιοχή αυτή».

Ο Jaap Timmer, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διανομέων Opel - European Opel Dealer Association (Euroda), δήλωσε: «Για εμάς τους διανομείς είναι πραγματικό πλεονέκτημα σε επίπεδο ανταγωνιστικότητας. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να προσαρμόσουμε ακόμα καλύτερα τις χρηματοδοτικές προσφορές στις ανάγκες των πελατών μας και να διατηρήσουμε στενή επικοινωνία με τους πελάτες μας σε όλη τη διάρκεια της ιδιοκτησιακής εμπειρίας».

Ο Timmer πρόσθεσε: «Σύμφωνα με το μέσο όρο της βιομηχανίας, περίπου το 50% των πελατών λιανικής χρηματοδοτούν τα αυτοκίνητά τους μέσω τραπεζικών οίκων των ίδιων των κατασκευαστών. Η στενή σχέση μεταξύ των κατασκευαστών και των πιστωτικών οίκων τους επιτρέπει ακόμα πιο ελκυστικές προσφορές τη στιγμή της αγοράς – για τις οποίες ο διανομέας, ο κατασκευαστής και η τράπεζα μπορούν να αναπτύξουν συλλογικά ισχυρά κίνητρα».

Για τους πελάτες Opel και Vauxhall σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Σουηδία, Ελβετία και Αυστρία, η δημιουργία αυτής της πιστωτικής υπηρεσίας σημαίνει περισσότερες επιλογές για την αγορά του αυτοκινήτου τους. Σε μετέπειτα στάδιο, δίκτυα Opel Financial Services θα προστεθούν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η επένδυση αποτελεί τμήμα μιας παγκόσμιας εξαγοράς που ανακοινώθηκε στις αρχές Απριλίου όταν η General Motors Financial απέκτησε τις πιστωτικές δραστηριότητες της Ally Financial Inc σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Με την παρούσα πρωτοβουλία, η GM Financial θα είναι σε θέση – αφού ολοκληρωθούν οι εγκρίσεις από τις Αρχές – να εξυπηρετεί πελάτες και διανομείς σε αγορές από τις οποίες θα προέρχεται το 80% των πωλήσεων της GM σε όλο τον κόσμο μέσω μαρκών όπως Opel, Vauxhall, Chevrolet, Buick και Cadillac.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...