Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Opel Επιστρέφει στην ‘Πράσινη Κόλαση’ - Επτά ομάδες Astra OPC Cup στην πρόκληση των 24 ωρών

“Opel is back” είναι το σύνθημα για τον 41ο αγώνα 24Η του Nürburgring. Την πρώτη χρονιά της επίσημης επιστροφής της στα ράλι και τις πίστες, η Opel παρουσιάζει τα αγωνιστικά της χρώματα στο φεστιβάλ του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι περίπου 200.000 αναμενόμενοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 12 αυτοκίνητα Opel ιδιωτικών συμμετοχών, μεταξύ των οποίων...
το νέο αγωνιστικό Astra OPC Cup και το θρυλικό Manta που πλέον θεωρείται σύμβολο cult.

Ένα από τα Astra OPC της εταίρου Kissling Motorsport συμμετέχει ‘ντυμένο’ στα λευκά και κίτρινα - τα αγωνιστικά χρώματα της Opel. Με τη βοήθεια μιας ενσωματωμένης κάμερας, οι τηλεθεατές θα μπορούν να βλέπουν εικόνες από το cockpit. Ο πιλότος του Astra OPC, Alex Hofmann, θα σχολιάζει ζωντανά δίνοντας αποκλειστικές πληροφορίες για τον αγώνα. Ο πρώην πιλότος μοτοσικλετών GP έχει εμπειρία από αυτό το είδος ζωντανής αναμετάδοσης: «Ανυπομονώ να οδηγήσω το Astra OPC στον 24Η αγώνα του Ring. Το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται άψογα και είναι εξαιρετικά γρήγορο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μεταφέρω στους θεατές αυτούσια την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο cockpit».


Το Astra του Hofmann με αριθμό εκκίνησης 110 θα αποτελέσει επίσης θέμα συζήτησης στο διώροφο κέντρο φιλοξενίας πάνω από το σικέιν NGK, όπου θα συγκεντρωθούν οι Διανομείς της Opel, οι συνεργάτες, εργαζόμενοι και προσκεκλημένοι. Επιπλέον ενός 24ωρου ψυχαγωγικού προγράμματος με συνεχείς πληροφορίες για τον αγώνα, ο πρώην πιλότος του DTM και νικητής του Le Mans, Joachim Winkelhock, θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για συνεντεύξεις και αυτόγραφα. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η καμπάνια “First-row seat”: κατά τη διάρκεια των 24 ωρών, van της Opel θα επισκεφθούν τις σκηνές και τους χώρους κατασκήνωσης πολλών οπαδών της Opel στην ‘Πράσινη Κόλαση’ και θα διανείμουν δωρεάν 1000 αναδιπλούμενες καρέκλες Opel.

«Δραστηριότητες όπως η συμμετοχή μας στον 24Η αγώνα παίζουν σημαντικό ρόλο στον επαναπροσανατολισμό της εταιρίας. Μας βοηθούν να προσδιορίζουμε με σαφήνεια το προφίλ της μάρκας μας» δηλώνει ο Dr. Thomas Sedran, Μέλος Δ.Σ. της Adam Opel AG στον τομέα Εταιρικής Στρατηγικής. «Βασιζόμαστε σε μία επιτυχημένη παράδοση, κυρίως σε δημοφιλή σπορ και ερασιτεχνικούς αγώνες. Καμία άλλη μάρκα δεν έχει τόσους ένθερμους οπαδούς σε αγωνιστική πίστα όπως εμείς στο Nürburgring. Παρά την έμφαση που δίνουν στις επιδόσεις και την ποιότητα, οι άνθρωποι αυτοί είναι προσγειωμένοι, έντιμοι και αυθεντικοί – όπως η Opel».

Συνολικά θα αγωνιστούν επτά ομάδες από το νέο Astra OPC Cup. Οι πιστοί οπαδοί της Opel που θα έρθουν στο Nordschleife θα υποστηρίξουν το Astra OPC 300 hp όπως και το θρυλικό Manta B το οποίο τρέχει για 13η φορά σε αυτό τον κλασικό αγώνα μεγάλων αποστάσεων.

Η Opel είναι απόλυτα εξοικειωμένη με την πίστα, έχοντας γιορτάσει αμέτρητες νίκες σε ερασιτεχνικούς αγώνες αυτοκινήτων τουρισμού στην αγωνιστική της έδρα, το Nürburgring Nordschleife. Σε επαγγελματικούς αγώνες, το Calibra V6 με οδηγό τον Manuel Reuter από το 1993 έγινε σύμβολο για τους οπαδούς, πρώτα στο DTM (German Touring Masters) και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα ITC με κατάκτηση τίτλου το 1996. Άλλα σημαντικά γεγονότα: Πρωτάθλημα Κατασκευαστών το 1998 στο STW (που διαδέχτηκε το DTM/ITC) με το Vectra και νικητής γενικής κατάταξης στον 24Η αγώνα του Nürburgring το 2003 με ένα Astra V8 coupé.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...