Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Έκδοση M Sport για την BMW Σειρά 6 είναι γεγονός διαμορφώνοντας ένα γνήσιο απολαυστικό χαρακτήρα για την πολυτελή κατηγορία

Η λάμψη της πολυτέλειας και η σπορ γοητεία συνδυάζονται στα μοντέλα της BMW Σειράς 6 διαμορφώνοντας ένα γνήσιο απολαυστικό χαρακτήρα γι αυτούς τους εκπροσώπους της premium πολυτελούς κατηγορίας. Στη νέα έκδοση M Sport αναδεικνύονται μοναδικά οι δυναμικές αρετές των μοντέλων Coupe, Cabrio και Gran Coupe της BMW Σειράς 6. Με αρμονικά συνδυασμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και ποιοτικά χαρακτηριστικά, οι εκδόσεις M Sport της BMW Σειράς 6 προσφέρουν μία οδηγική εμπειρία που ικανοποιεί και τους πλέον απαιτητικούς.

Το πακέτο της έκδοσης M Sport συνδυάζεται με...
όλα τα μοντέλα και τις εκδόσεις κινητήρων της BMW Σειράς 6 και θα διατίθεται από φέτος τον Ιούλιο.

Οι M Sport εκδόσεις της BMW Σειράς 6 περιλαμβάνουν το πακέτο M Sport με κύρια χαρακτηριστικά ένα αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος Μ, ζάντες αλουμινίου 19” με σχέδιο διπλών ακτίνων, προβολείς ομίχλης LED, απόχρωση High-gloss Shadow Line της BMW Individual, μαύρες δαγκάνες φρένων και απολήξεις εξαγωγής σε σκούρο χρώμιο. Ο εξοπλισμός εξωτερικού ολοκληρώνεται με Προσαρμοζόμενους Προβολείς LED - Adaptive LED Headlights.

Το εσωτερικό είναι επίσης σχεδιασμένο με γνώμονα τη σπορ οδηγική εμπειρία, υιοθετώντας στοιχεία όπως δερμάτινο τιμόνι Μ, διακοσμητικά μαρσπιέ Μ και σπορ καθίσματα από Alcantara/δέρμα nappa, σε συνδυασμό με άλλα χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών που αυξάνουν τα επίπεδα οδηγικής απόλαυσης και άνεσης και αναβαθμίζουν το αποκλειστικό περιβάλλον της BMW Σειράς 6. Μεταξύ αυτών είναι: BMW Head-Up Display, οθόνη οργάνων πολλαπλών λειτουργιών, ταμπλό οργάνων με επένδυση πολυτελούς δέρματος nappa, και ένα σύστημα Professional hi-fi με 12 ηχεία στη BMW Σειρά 6 Cabrio και 16 στις BMW 6 Coupe και BMW 6 Gran Coupe. Στη γκάμα εξοπλισμού περιέχεται επίσης το πακέτο ConnectedDrive Navigation με ανεξάρτητη Οθόνη Ελέγχου 10,2”, φωνητικό έλεγχο, εκτεταμένο σύστημα τηλεφώνου hands-free, BMW ConnectedDrive Services για χρήση εφαρμογών (apps) και BMW Online, υπηρεσία πληροφοριών τηλεφώνου BMW Concierge Services, Remote Services και Real Time Traffic Information.

Επιπλέον, οι εκδόσεις M Sport της BMW Σειράς 6 συνοδεύονται από Park Distance Control και κάμερα οπισθοπορείας, καθώς και μία τσάντα του σκι για μεταφορά μέσα στην καμπίνα από το άνοιγμα των καθισμάτων.

Όλες οι εκδόσεις M Sport της BMW Σειράς 6 προσφέρονται με τη μεταλλική απόχρωση Μ, Sakhir Orange, μέχρι πρότινος αποκλειστικότητα των BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio και BMW M6 Gran Coupe. Μία ακόμα αποκλειστική επιλογή για τα μοντέλα M Sport της BMW Σειράς 6 M είναι η ταπετσαρία εσωτερικού σε δέρμα Merino υψηλής ποιότητας της BMW Individual σε απόχρωση Opal white με αντίθετες ραφές σε Sakhir Orange. Αυτή προσφέρεται σε συνδυασμό με τα Comfort Seats και τονίζει τόσο τον σπορ όσο και τον πολυτελή χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Σημείωση: Οι υπηρεσίες πλην του BMW apps , δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...