Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Lewis Hamilton και ο Nico Rosberg, οι νέοι πρεσβευτές της IWC Schaffhausen

Η IWC Schaffhausen περήφανα ανακοινώνει τους νέους εξέχοντες πρεσβευτές της: τον Lewis Hamilton και τον Nico Rosberg της ομάδας MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™. Ο ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας έγινε ο Επίσημος Τεχνικός Συνεργάτης της ομάδας από τις αρχές του έτους.

Η IWC Schaffhausen και η Mercedes-Benz AMG είχαν συνάψει ειδική συμφωνία σχεδόν πριν από...
δέκα χρόνια, το 2004. Ήταν μια κοινοπραξία μεταξύ των δύο εταιρειών, με μακρά και επιτυχημένη ιστορία στη μηχανική ακριβείας, που στηριζόταν στην κοινή δέσμευση για υπέρβαση των ορίων της μηχανικής και της υψηλής τεχνολογίας. Η συνεργασία φέτος της IWC Schaffhausen, ως Επίσημος Τεχνικός Συνεργάτης (Official Engineering Partner) της ομάδας MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™, ήταν η επιβεβαίωση της στενής σχέσης μεταξύ των δύο εταιρειών. Τώρα, με αυτή την κίνηση που θα εδραιώσει περαιτέρω τη συνεργασία της IWC Schaffhausen με την αγωνιστική ομάδα, οι δύο οδηγοί, Lewis Hamilton και Nico Rosberg, έχουν γίνει πλέον Φίλοι της Μάρκας.

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ
Σχολιάζοντας την ένταξη των δύο νέων πρεσβευτών - που είναι οι πρώτοι οδηγοί αγώνων - σε μια επίλεκτη ομάδα από παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες, ο Georges Kern, CEO της IWC Schaffhausen, υπερήφανα δήλωσε: «Ο Lewis και ο Nico είναι δύο καταπληκτικές προσωπικότητες που εργάζονται καθημερινά για να πετύχουν τη μέγιστη απόδοση του εαυτού τους και των αυτοκινήτων τους. Με τον δικό τους αμίμητο τρόπο, οι δυο τους εκπροσωπούν ότι καλύτερο από την IWC Schaffhausen. Είμαι βαθιά συγκινημένος που είμαι πλέον στη θέση να τους αποκαλώ Φίλους της Μάρκας». Στην προσπάθειά τους να επιτύχουν στους αγώνες, ο Lewis Hamilton και ο Nico Rosberg είναι αμείλικτοι στην αναζήτησή για την τελειότητα - ένα στοιχείο που μοιράζονται με τους σχεδιαστές, τους τεχνίτες και τους κορυφαίους ωρολογοποιούς της IWC. Ο Lewis Hamilton είναι γνωστός λάτρης της υψηλής ωρολογοποιίας και σαφώς αναγνωρίζει τις ομοιότητες μεταξύ του επαγγέλματός του και των ρολογιών που κατασκευάζονται από την IWC Schaffhausen: «Αγαπώ τα ρολόγια χειρός και φαίνεται ότι αυτά που κατασκευάζονται από την IWC έχουν πολλά κοινά με τους οδηγούς της Formula One™: είναι μοναδικά, υψηλής απόδοσης ρολόγια και μεταξύ των καλύτερων στον τομέα τους. Περιττό να πω, ότι πραγματικά ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας με την εταιρεία».
Αλλά τα ρολόγια της IWC Schaffhausen είναι κάτι παραπάνω από πολύπλοκη και καινοτόμα τεχνολογία: είναι, επίσης, πάθος και συναισθήματα, και καθεμία από τις έξι οικογένειες έχει κάτι ξεχωριστό να προσθέσει, ως μέρος της μακρόχρονης ιστορίας της εταιρείας. Ο Nico Rosberg έχει δεσμούς με την IWC Schaffhausen, που ξεκίνησαν χρόνια πριν, όταν του χάρισε ο πατέρας του ένα IWC. «Από εκείνη τη στιγμή “αιχμαλωτίστηκα”, ειδικά από τα ρολόγια της IWC: τα σχέδια είναι απλά μοναδικά. Αλλά δεν είναι μόνο το εξωτερικό: οι κάσες είναι κατασκευασμένες με state-of-the-art τεχνολογία και υψηλή απόδοση. Το πρώτο μου ρολόι ήταν ένα IWC, δώρο από τον πατέρα μου και το να γίνεσαι Φίλος της Μάρκας είναι σαν να ενώνεσαι ξανά με μια παλιά γνωριμία».

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΗΤΗ
Οι δύο οδηγοί της ομάδας MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ είναι στο προσκήνιο 20 φορές το χρόνο, καθώς διεξάγεται η Formula One™ από το ένα μέρος στο άλλο, σε όλο τον κόσμο. Στα παρασκήνια, όμως, είναι το επίπονο έργο που φέρνουν εις πέρας οι μηχανικοί της ομάδας και οι τεχνικοί, για να εξασφαλίσουν ότι τα πάντα την ημέρα του αγώνα θα γίνουν με την ακρίβεια ενός μηχανισμού ρολογιού. Όπως επισημαίνει ο Georges Kern: «Υπάρχει αίσθηση υπερηφάνειας για την δεξιοτεχνία, την καινοτομία και το πρωτοποριακό πνεύμα σε ό,τι καταπιανόμαστε. Και η απόδειξη της επιτυχίας μας είναι ότι τα προϊόντα μας χαίρουν αποδοχής σε παγκόσμια κλίμακα. Όπως στην MERCEDES AMG PETRONAS, τον Lewis Hamilton και τον Nico Rosberg, έτσι και σε εμάς η κινητήριος δύναμη είναι η θέληση να είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές σε αυτό που κάνουμε».



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...