Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων KIA μοντέλο Sportage και Sorento για αντικατάσταση του διακόπτη φώτων φρένων

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει, ότι η εταιρεία ΑΟΥΤΟΝΤΗΛ Π. & Ρ. ∆ΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε. , σε συνεργασία με τη ∆ιεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων ΚΙΑ μοντέλο Sportage, τύπος KMs και μοντέλο Sorento τύπος BL.

Η ανάκληση αφορά σε:

Α) 591 Sorento BL, με ημερομηνία παραγωγής από 1 Μα ΐου 2007 έως και 15 ∆εκεμβρίου 2008
και
Β) 2.288 Sportage KMs με ημερομηνία παραγωγής από 29 Μάιου 2007 έως και 26 Ιανουαρίου 2010.

Στα οχήματα αυτά ο διακόπτης φώτων φρένων ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά. Ως αποτέλεσμα, τα φώτα φρένων ενδέχεται είτε να μην ανάβουν, κατά το πάτημα του πεντάλ φρένων, είτε να παραμένουν αναμμένα, ακόμα και μετά την απελευθέρωση του πεντάλ φρένων.

Ανάλογα με το εξοπλισμό του αυτοκινήτου και εξαιτίας του παραπάνω συμπτώματος δύναται να επηρεάζεται η λειτουργία των παρακάτω συστημάτων: 

α) σε αυτοκίνητα με ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης ταχύτητας (cruise control) αυτό να δυσλειτουργεί, 
β) σε αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων να μην απεμπλέκεται ο επιλογέας από την θέση Ρ
(parking) και γ) σε αυτοκίνητα με σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC), αυτό να τίθεται εκτός λειτουργίας και να ανάβει η λυχνία «ESC OFF».

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων ΚΙΑ σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση του διακόπτη φώτων φρένων, με νέο βελτιωμένο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία ΑΟΥΤΟΝΤΗΛ Π. & Ρ. ∆ΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507215.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...