Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υψηλών προδιαγραφών επιλογές infotainment και σύστημα ήχου Bose για το Mokka

Το Opel Mokka κατάφερε να γίνει αδιαφιλονίκητο best seller μόλις επτά μήνες από την άφιξή του στις εκθέσεις των Διανομέων. Η Opel έχει λάβει πάνω από 100.000 παραγγελίες για το μοντέρνο SUV το οποίο εμφανίζεται ιδιαίτερα δημοφιλές στη Γερμανία, Ρωσία, Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία. Όμως το πολύ επιτυχημένο μοντέλο της Opel δεν προτίθεται να επαναπαυτεί στις δάφνες του: η βενζινοκίνητη έκδοση 1.4 Turbo 103 kW/140 hp διατίθεται επίσης με FWD και εξατάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Νέες προτάσεις infotainment και ένα σύστημα ήχου Bose υπόσχονται κορυφαία ψυχαγωγία. Επίσης, ζάντες αλουμινίου 19” σε νέο σχέδιο και η τολμηρή μεταλλική απόχρωση Orange Rock αναδεικνύουν τη γοητεία του αυτοκινήτου.

«Το Opel Mokka σημείωσε τεράστια επιτυχία μόλις λίγους μήνες μετά το λανσάρισμά του, έχοντας γίνει το αγαπημένο των πελατών και των ειδικών του χώρου. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα πολλά βραβεία που έχει ήδη κατακτήσει, ανάμεσα στα οποία το All-wheel car of the Year» σχολιάζει ο Duncan Aldred, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel.
«Θέλοντας να το ενισχύσουμε στην επιτυχημένη πορεία του, το εφοδιάζουμε με νέα συστήματα κίνησης και υψηλών προδιαγραφών συστήματα infotainment, αυξάνοντας την απήχησή του και προσελκύοντας έτσι περισσότερους πελάτες».

Η γκάμα κινητήρων του Mokka επεκτείνεται με μία ακόμα ενδιαφέρουσα επιλογή: ενώ ο βενζινοκινητήρας 1.4 Turbo αρχικά ήταν διαθέσιμος μόνο με προσαρμοζόμενο σύστημα AWD και εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, οι πελάτες μπορούν τώρα να παραγγείλουν την έκδοση Mokka 103 kW/140 hp με front-wheel drive και εξατάχυτο μηχανικό ή εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και Start/Stop, το SUV καταναλώνει μόλις 5,9 l βενζίνης / 100 km και εκπέμπει 139 g CO2/km. Επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 9,9” μέχρι την τελική ταχύτητα των 193 km/h.

Στο εσωτερικό, το Mokka είναι εξίσου εντυπωσιακό με τα νέα προηγμένα συστήματα infotainment CD 600 και Navi 950. Η άνετη λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων είναι διασφαλισμένη χάρη στην έγχρωμη οθόνη 7” υψηλής ανάλυσης όπου προβάλλεται επίσης η εικόνα από την προαιρετική κάμερα οπισθοπορείας. Διατίθεται συνδεσιμότητα Bluetooth για τηλέφωνο και audiostreaming. Το Navi 950 συνοδεύεται στάνταρ από πλήρες υλικό χαρτών που καλύπτει όλη την Ευρώπη και ενημερώνεται με απλό downloading μέσω της θύρας USB. Το premium σύστημα Bose παράγει κορυφαίο ήχο με έξι ηχεία, subwoofer και ψηφιακό ενισχυτή.

Ο χαρισματικός χαρακτήρας του Mokka αντανακλάται στο ελκυστικό εξωτερικό του. Το στιβαρό SUV της Opel μαγνητίζει την προσοχή με τη μεταλλική απόχρωση Orange Rock και προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 19” με νέο σχέδιο πέντε ακτίνων.

Το Mokka προσφέρεται για χρήση στην πόλη αλλά και σε περιβάλλον εκτός πόλης. Ικανοποιεί όλες τις καθημερινές ανάγκες και παράλληλα είναι κατάλληλο για τις σπορ δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου. Με μήκος 4,28 m προσφέρει άφθονους χώρους για πέντε επιβάτες με υπερυψωμένα καθίσματα, ενώ κάνει προσιτά καινοτόμα χαρακτηριστικά ανώτερων κατηγοριών οχημάτων σε μία ευρύτερη βάση πελατών. Τέτοια καινοτόμα συστήματα είναι προσαρμοζόμενος εμπρόσθιος φωτισμός AFL+, εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AktionGesunderRückene.V. (Campaign for Healthier Backs) και η δεύτερη γενιά ενσωματωμένου συστήματος μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix – όλα λανσάρονται από το Mokka στη συγκεκριμένη κατηγορία SUV.

Διαθέτει επίσης άφθονες τεχνολογίες που αυξάνουν την οδηγική άνεση και ασφάλεια, όπως Electronic Stability Program ESPPlus με Hill Start Assist και Hill Descent Control, δεύτερη γενιά εμπρός κάμερας Opel Eye με προειδοποίηση επικείμενης εμπρόσθιας σύγκρουσης και αναβαθμισμένες λειτουργίες αναγνώρισης πινακίδων (traffic sign recognition) και προειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (lane departure warning). Το Mokka εφοδιάζεται με front ή all-wheel drive (AWD). Το σύστημα 4x4 αναγνωρίζει πότε απαιτείται πρόσφυση και στους τέσσερις τροχούς και την παρέχει στο μέγιστο βαθμό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...