Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Fiat Group Automobiles Hellas δίπλα στους πελάτες της και στο after sales

H Fiat Group Automobiles Hellas, αντιλαμβανόμενη τη δυσκολία που δημιουργεί η οικονομική κρίση σε πολλούς από τους πελάτες της να ανταποκριθούν οικονομικά στις ανάγκες συντήρησης των αυτοκινήτων της, αλλά και γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι αυτή η συντήρηση για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου και την ασφάλεια και άνεση των επιβατών, χαρίζει στους κατόχους αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo και Fiat Professional ένα δώρο αξίας 59 ευρώ με την υπηρεσία "Clima Service". Πρόκειται για μία...
παροχή που περιλαμβάνει αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, απολύμανση αεραγωγών και τη σχετική εργασία, ώστε να μην υπάρχουν το καλοκαίρι τα προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη λειτουργία των κλιματιστικών μετά τη χειμερινή αδράνεια.

Κατά την περίοδο του χειμώνα, η αυξημένη υγρασία και η ατμοσφαιρική ρύπανση, σε συνδυασμό με τα κλειστά παράθυρα, συνήθως ευνοούν την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας στο εσωτερικό των αεραγωγών του συστήματος κλιματισμού. Με την έναρξη της χρήσης του κλιματιστικού από την άνοιξη και μετά, οι δυσάρεστες οσμές που δημιουργούνται προκαλούν εκτός της δυσφορίας και πολλές αλλεργίες. Με την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας που προσφέρει το πρόγραμμα θα εξασφαλιστεί προστασία από γύρη, σκόνη και ρύπους και θα διασφαλιστεί η βέλτιστη ροή του αέρα στο εσωτερικό. Κι επειδή οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού παραμένουν βρόμικοι, η επαγγελματική απολύμανση αφαιρεί σχολαστικά ακαθαρσίες από τους αεραγωγούς και εξασφαλίζει ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Οι πελάτες που μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας Clima Service θα ειδοποιηθούν με σχετική επιστολή. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η παροχή αυτή έρχεται ως συνέχεια σε μια σειρά προσφορών της Fiat Group Automobiles Hellas με οικονομικά πακέτα συντήρησης για τα παλαιότερα μοντέλα της. Εξασφαλίζει έτσι στους πελάτες της τη συντήρηση των οχημάτων τους σε προσιτές τιμές, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, και μάλιστα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούνται και της εργασίας. Μερικά παραδείγματα τέτοιων πακέτων είναι η αλλαγή στα τακάκια, η αλλαγή λαδιών και φίλτρου, το σέρβις του ιμάντα χρονισμού, η αλλαγή μπαταρίας, η αλλαγή 4 αμορτισέρ κλπ. Χαρακτηριστικά, για το Punto 1.2 το κόστος για την αλλαγή λαδιών-φίλτρου (συμπεριλαμβάνοντας ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ) είναι μόλις 65 ευρώ, για την αλλαγή στα τακάκια 53 ευρώ, για την αλλαγή μπαταρίας 68 ευρώ κλπ. Οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα πακέτα και τις τιμές που ισχύουν στο δίκτυο της Fiat Group Automobiles Hellas.
[FIAT]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...