Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η F138 ευθύνεται για το ατύχημα του Μάσα

Την ευθύνη για το ατύχημα του Βραζιλιάνου ανέλαβε η Ferrari
Ένα πρόβλημα στο μπροστινό, δεξί μέρος της F138 ήταν η αιτία του ατυχήματος του Φελίπε Μάσα κατά τη διάρκεια του γκραν πρι του Μονακό, όπως δήλωσε ο Πατ Φράι.

Ο τεχνικός διευθυντής της σκουντερία τόνισε πως...
τις επόμενες ημέρες οι μηχανικοί στο Μαρανέλο να αξιολογήσουν το πρόβλημα που οδήγησε τον Βραζιλιάνο με φόρα στις μπαριέρες και στη συνέχεια στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Πρώτα από όλα είμαστε χαρούμενοι που ο Φελίπε είναι καλά στην υγεία του. Το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να φαινόταν παρόμοιο με αυτό που της τρίτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών, όμως στην πραγματικότητα τα δύο ατυχήματα είναι πολύ διαφορετικά.

Αντίθετα με το Σάββατο το ατύχημα στον αγώνα φαίνεται να προκλήθηκε από πρόβλημα του μονοθεσίου. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε τι ακριβώς συνέβη, αλλά τις επόμενες ημέρες θα αξιολογήσουμε το τι συνέβη στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρανέλο», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της σκουντερία.

Πηγή: sport-fm.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...