Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2013 - Γιορτή Υψηλής Αισθητικής στη Λίμνη Como

Με μία αστραφτερή παρέλαση όλων των διαγωνιζομένων και την ανακοίνωση των φετινών νικητών ολοκληρώθηκε υποδειγματικά το Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013. Για μία ακόμα φορά, πλήθος κόσμου ταξίδεψε μέχρι τις όχθες της Λίμνης Como για παρευρεθεί σ’ αυτή την παραδοσιακή γιορτή στη Villa Erba και να απολαύσει μία αποκλειστική συλλογή ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Η κριτική επιτροπή και οι εξέχοντες επισκέπτες που συγκεντρώθηκαν τίμησαν τις...
λεγόμενες ‘Days of Elegance’ επιλέγοντας νικητές από ένα μεγάλο αριθμό γνήσιων εκπροσώπων της αυτοκινητιστικής τέχνης. Η επιτροπή απένειμε το βραβείο Trofeo BMW Group για την ‘Καλύτερη Παρουσία’ στη Bugatti 57SC Atlantic του 1938, η οποία κατέκτησε και το βραβείο του κοινού Coppa d’Oro Villa d’Este. Στην κατηγορία Concept Cars and Prototypes νικήτρια αναδείχτηκε η Alfa Romeo Disco Volante της κατασκευάστριας εταιρίας αμαξωμάτων Touring.

Η μοναδική τοποθεσία και ατμόσφαιρα της Λίμνης Como σε συνδυασμό με την αποκλειστική συλλογή οχημάτων και τον ενθουσιασμό του κοινού, συνθέτουν ένα απαράμιλλο σκηνικό για τις ‘Days of Elegance’ στο Cernobbio.

«Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό και τα εκθέματα στη φετινή διοργάνωση

ανέβασαν τον πήχη στα ύψη» εξήγησε ο Dr. Ralf Rodepeter, Διευθυντής του BMW Museum και μέλος της Κριτικής Επιτροπής του Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013. «Είμαστε ευχαριστημένοι που μόνο την Κυριακή περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες κατέφθασαν για να ζήσουν την εμπειρία».

Το Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013 συγκέντρωσε συνολικά 50 αυτοκίνητα και 35 μοτοσικλέτες από διάφορες ιστορικές περιόδους της αυτοκίνησης. Επιπλέον, έξι concept οχήματα και πρωτότυπα συμμετείχαν στο σόου, το καθένα εκπροσωπώντας τη δική του φιλοσοφία για την πρωτοποριακή αυτοκινητιστική σχεδίαση. Η σχέση μεταξύ παραδοσιακής και φουτουριστικής αισθητικής στη δομή ενός οχήματος προσδιόρισε και πάλι το χαρακτήρα του Concorso d’Eleganza Villa d’Este σαν μιας συναρπαστικής σκηνής όπου εκτίθενται αξιοσημείωτες φιλοσοφίες του παρελθόντος και οράματα του αυτοκινητιστικού μέλλοντος. Πέρα από τους διαγωνισμούς, το Concorso d’Eleganza Villa d’Este φιλοξένησε την παγκόσμια πρεμιέρα των BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé και BMW Concept Ninety.

Το Concorso d’Eleganza Villa d’Este πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1929 στο Cernobbio, στη Βόρειο Ιταλία. Από το 1999, φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις των Grand Hotel Villa d’Este & Villa Erba υπό την αιγίδα του BMW Group. Στο φετινό Concorso di Motociclette, που ξεκίνησε με επιτυχία το 2011, η έμφαση δόθηκε στην επέτειο’90 Χρόνια BMW Motorrad’. Σε ειδική έκθεση στη Villa Erba το παρών έδωσαν περισσότεροι από 30 θρυλικοί εκπρόσωποι της ‘Γνήσιας Οδηγικής Απόλαυσης’ BMW συμπεριλαμβανομένης της BMW R 32 – της πρώτης μοτοσικλέτας της εταιρίας – που παρουσιάστηκε το 1923. Η τρίτη έκδοση του Concorso d’Eleganza Villa d’Este για μοτοσικλέτες κορυφώθηκε στην κεντρική σκηνή των εγκαταστάσεων της Villa Erba με την απονομή του βραβείου Trofeo BMW Group στην IMZ M-35K.











Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...