Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Clarion NX503E: Ένα κορυφαίο σύστημα πολυμέσων, απαραίτητο για το δικό σας αυτοκίνητο

Εξοπλισμένο με τεχνολογία που αποδίδει άριστη ποιότητα ήχου, το Clarion NX503E προσδίδει μια νέα διάσταση στα συστήματα πολυμέσων για οχήματα, κάθως με τις λειτουργίες του θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς επιβάτες στο αυτοκίνητό σας, τόσο σε μεγάλες όσο και σε μικρές διαδρομές.

Με την πρωτοπορειακή υπηρεσία SMART ACCESS της Clarion, το NX503E, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες Smartphone Android & IOS να απολαύσουν τις αγαπημένες τους Εφαρμογές στην Οθόνη Αφής του. Παράλληλα, με τις εφαρμογές της Clarion, όπως τα FB4CAR, NEWSCAR, DRIVESUITE4CAR κα., έχετε πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής...
δικτύωσης, σε ειδήσεις, σε μετεωρολογικές προβλέψεις, καθώς και σε ένα μεγάλο πλήθος πληροφοριών και δεδομένων, χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής του ΝΧ503Ε. Και όλα αυτά με γνώμονα την ασφαλή οδήγηση !

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπηρεσία “SMART ACCESS” της Clarion, εμπλουτίζεται συνεχώς με μια δυναμικά αυξανόμενη συλλογή δημοφιλών εφαρμογών, γεγονός που προσδίδει μια ιδιαίτερη αξία στην συσκευή.

Το Clarion NX503E, έρχεται με πιστοποίηση "Made for iPod" και "Made for iPhone" για να απολαμβάνετε την πρακτική λειτουργία της αλφαβητικής αναζήτησης στο iPod/iPhone σας, καθώς και την γρήγορη πρόσβαση σε τραγούδια. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα εμφάνισης του εξώφυλλου άλμπουμ για μεγαλύτερη οπτική διαδραστικότητα.

Ακόμη, το ενσωματωμένο Bluetooth του NX503E, παρέχει τηλεφωνική επικοινωνία hands-free, καθώς είναι συμβατό με πλήθος κινητών τηλεφώνων. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και την πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο, μπορείτε να μιλάτε και να οδηγείτε ταυτόχρονα και με ασφάλεια. Πραγματοποιήστε αναπαραγωγή της μουσικής που είναι αποθηκευμένη στο κινητό σας τηλέφωνο, μέσω ροής ήχου Bluetooth.

Εκτός από τα DVD που πωλούνται ή ενοικιάζονται σε καταστήματα, το Clarion ΝΧ503Ε, σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε DVD και αρχεία MP4 που έχουν αντιγραφεί στο σπίτι. Έτσι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα συμβατά αρχεία βίντεο, που έχετε εγγράψει με βιντεοκάμερα ή smartphone, σε κάρτα SD ή δίσκο DVD-R και να τα προβάλετε στην κύρια μονάδα του ΝΧ503Ε. Τόσο απλά, δημιουργήστε τη δική σας “βιβλιοθήκη” ψυχαγωγίας!

Παράλληλα, το Clarion NX503E, παρέχει τη δυνατότητα επεκτασιμότητας με μια πλειάδα λειτουργιών όπως, σύνδεση με σύστημα κάμερας και αισθητήρων στάθμευσης, με οθόνη για τους πίσω επιβάτες, με χειριστήριο στο τιμόνι κα.

Στον τομέα της πλοήγησης το Clarion NX503E, εγγυάται για εσάς το αποτέλεσμα! Τώρα μπορείτε εύκολα να διατηρείτε το σύστημα πλοήγησης ενημερωμένο, πραγματοποιώντας με απλό τρόπο τη λήψη νέων δεδομένων χαρτών από τη διαδικτυακή πύλη της Clarion. Στη συνέχεια αποθηκεύστε τα δεδομένα σε μια κάρτα microSD και εισάγετε την κάρτα στο NX503E, μέσω της αντίστοιχης μπροστινής υποδοχής στην κύρια μονάδα. Έτσι αποφεύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς οι χάρτες πλοήγησης θα ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το κορυφαίο σύστημα πολυμέσων της Clarion δες το βίντεο:




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...