Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Carlos Ghosn: Θέλουμε να γίνουμε το Νο2 στην Ευρώπη - Επιστροφή στα high-end μοντέλα

Ο Carlos Ghosn στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Renault τόνισε ότι «η Ευρώπη είναι η παραδοσιακή αγορά μας και την πρόθεση να ...
παραμείνει μια βασική αγορά για τη Renault, θέλουμε να γίνουμε η δεύτερη μάρκα στην Ευρώπη», ενώ ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης και των ερωτήσεων επικεντρώθηκαν στη διεθνοποίηση.

Σχετικά με τη Ρωσία, είπε ότι η φιλοδοξία είναι να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της Renault από 6,5% σήμερα σε 8% το 2016. Αν προσθέσουμε και τις Lada και Nissan το μερίδιο αγοράς των οχημάτων είναι 40% έναντι του 30% που είναι σήμερα. Στην Ινδία, ένα μερίδιο αγοράς 2% είναι ο στόχος του 2013.

Ερωτηθείς σχετικά με τα high-end μοντέλα της Renault, ο Carlos Ghosn εξήγησε. «Όχι, δεν ψέμα ότι η Renault δεν βρίσκεται στην αριστοκρατική "συνοικία". Αρχίζει όμως η πρώτη επίθεση. Θα είναι η άφιξη του νέου Espace το 2014. Στη συνέχεια, θα έρθει ένα νέο sedan και ένα νέο στέισον βάγκον για να αντικαταστήσει τα Laguna και Vel Satis. θα γίνει με την βοήθεια των Daimler και Nissan αλλά δεν θα τους αντιγράψουμε. Για εμάς η High-end κατηγορία είναι μια ευκαιρία, αλλά δεν είναι κάτι που επηρεάζει την επιβίωσή μας. "

ΠΗΓΗ:Renaultnewsgr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...