Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο εταιρικό κατάστημα Carglass® στην Ορεστιάδα

Από την Παρασκευή 3 Μαΐου η Carglass® βρίσκεται και με εταιρικό πλέον κατάστημα στην πόλη της Ορεστιάδας. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 84Α σε ένα σημείο εύκολα προσβάσιμο για τους κατοίκους της Ορεστιάδας. Ο συγκεκριμένος χώρος...
αποτελούσε από πριν σημείο αναφοράς για την πόλη, κάτι το οποίο θα συνεχίσει να συμβαίνει και στο εξής με τη «σφραγίδα» της Carglass®.

Η Carglass® λειτουργεί στην ελληνική αγορά από τον Απρίλιο του 2001 και αποτελεί μέλος της πολυεθνικής εταιρείας Belron®, διαθέτει δε πανελλαδικά 19 καταστήματα, κινητές μονάδες, αλλά και 90 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες. Όπως και στα υπόλοιπα εταιρικά καταστήματα, έτσι και στο κατάστημα της Ορεστιάδας, οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν όλο το εύρος των υπηρεσιών της Carglass®, όπως:
- ΔΩΡΕΑΝ εξυπηρέτηση μέσω κινητών μονάδων στο χώρο επιλογής τους
- ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία αντικατάστασης πλαϊνών κρυστάλλων με Plexi glass για έκτακτα περιστατικά
- Πιστοποιημένη επισκευή εμπρόσθιων κρυστάλλων
- Πιστοποίηση εργασιών (ISO 9001) με Εγγύηση εφ’όρου ζωής
- 24ωρη Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, 7 ημέρες την εβδομάδα (801 11 36136 από σταθερό ή 210 5311409 από κινητό)
- Ραντεβού on-line στο www.carglass.gr, είτε μέσω smartphone και εφαρμογής iPhone και Android

Το νέο εταιρικό κατάστημα στην Ορεστιάδα έρχεται στα πλαίσια της συνεχιζόμενης πορείας ανάπτυξης της εταιρίας στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, όμως, είναι και μια επιπλέον ενίσχυση στην άριστη συνεργασία της με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών και εταιριών leasing, αφού οι πελάτες τους και συνεπώς, οι πελάτες της Carglass® στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλες τις υπηρεσίες της σε έναν ανανεωμένο και πλήρως λειτουργικό χώρο.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...