Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα αμείλικτα γρανάζια των μεταγραφών γυρίζουν - Πρώτο θύμα της φημολογίας ο Cal Crutchlow

O Pol Espargaro βρίσκεται στο στόχαστρο της Yamaha MotoGP. Όπως αποδεικνύεται τώρα, η «φήμη» που είχαμε αναφέρει, εξελίσσεται σε είδηση. Το ενδιαφέρον της Yamaha και τις αρνητικές επιπτώσεις του για τον ίδιο, επιβεβαίωσε ο Cal Crutchlow, το πιθανό πρώτο «θύμα» των μεταγραφών του 2014.

Ο αναβάτης της Tech3 που φέτος έχασε την...
ευκαιρία να οδηγήσει την εργοστασιακή Μ1 (κάνοντας χώρο για την επιστροφή του Rossi), βλέπει τώρα να χάνει και τη σέλα της δορυφορικής Μ1 κάτω από τη δερμάτινη φόρμα του. Αυτή τη φορά παραγκωνίζεται όχι από έναν παλιό, αλλά από ένα νέο αναβάτη. Πού θα καταλήξει τελικά ο ικανότατος αλλά άτυχος Άγγλος; Στη Ducati ή τη Suzuki;

Ο Cal δήλωσε στο BBC Sport ότι η Yamaha έχει ήδη συζητήσει εκτεταμένα με τον ισπανό οδηγό για την προοπτική να ανέβει το 2014 στη δορυφορική ομάδα της, την Tech3. Και αποκάλυψε ότι έχει ενημερωθεί επίσημα από τον ιδιοκτήτη της ομάδας του, το Γάλλο Herve Poncharal.

«Μού είπε πως η Yamaha θα υπογράψει κατά πάσα πιθανότητα με τον Pol και ότι [η Tech 3] θα πρέπει να τον αναλάβει αυτή για ένα χρόνο. Μάλιστα λέγεται πώς στην Tech3 θα του δοθεί εργοστασιακή μοτοσυκλέτα [όπως στον Bradl από την Honda, ενώ τρέχει με τη δορυφορική LCR Honda] και μετά θα τρέξει για δύο χρόνια με την εργοστασιακή ομάδα».
Το συμβόλαιο του Crutchlow με την Tech 3 εκπνέει στα τέλη του 2013, ενώ αυτό του rookie, Bradley Smith, που ήρθε φέτος στην ομάδα από τη Moto2 έχει διετή διάρκεια, δηλαδή λήγει στο τέλος του 2014. Μετά τον 3ο αγώνα στην Jerez, ο Crutchlow βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και είναι ο πρώτος από τους μη εργοστασιακούς αναβάτες.

Ο Espargaro είχε πέρσι αναδειχθεί 2ος στη Moto2, πίσω από τον «πολύ» Marc Marquez. Ήδη από το περσινό καλοκαίρι το όνομα του Espargaro είχε συνδεθεί με την Yamaha, ενώ ο Crutchlow συζητούσε με τη Ducati. Τελικά η θέση της Ducati πήγε στον Andrea Dovizioso, ο Cal έμεινε στην Tech3 και ο Pol στην Moto2, όπου χωρίς την παρουσία του Marquez έχει μία ακόμη ευκαιρία να χτυπήσει τίτλο.

Ήδη από τον Ιανουάριο πάντως κυκλοφορεί η «εμπιστευτική» πληροφορία ότι ο Ισπανός έχει υπογράψει συμβόλαιο πρόθεσης με την Yamaha. Πρόκειται για συνήθη τακτική των εργοστασίων. Το ίδιο είχε γίνει για παράδειγμα και με το Jorge Lorenzo, δύο χρόνια πριν ανέβει στα MotoGP.

Αν φύγει από την Tech3 το 2014, o Crutchlow έχει περιορισμένες επιλογές. Αν μεν απομακρυνθεί ο Hayden από την Ducati -είναι ο μόνος εργοστασιακός αναβάτης του οποίου λήγει φέτος το συμβόλαιο- μπορεί να γίνει ο παρτερνέρ του Dovizioso. Αν όμως ο Nicky μείνει, τότε μάλλον η μόνη του επιλογή θα είναι η σέλα της νέας και αδοκίμαστης Suzuki MotoGP, ενώ δεν αποκλείεται η επιστροφή του στα Superbikes.
Πηγή: Newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...