Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé: Αριστοτεχνική κομψότητα

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé. Sketch
Μόναχο. Στο φετινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este, δύο κατασκευαστές αυτοκινήτων με μακρά παράδοση – το BMW Group και ο οίκος Pininfarina – θα μας ταξιδέψουν στο παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης αποκαλύπτοντας το δημιούργημα της πρώτης συνεργασίας τους στο παγκόσμιο κοινό στις 24 Μαΐου: tην BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé.

Η BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé αποτελεί τη συνέχεια μιας νέας φιλοσοφίας που...
λανσαρίστηκε στο περσινό Concorso με τη μορφή της BMW Zagato Coupé. Αναζητώντας συνεχώς ευκαιρίες για περαιτέρω εξέλιξη, το BMW Group επιδιώκει συνειδητά μία δημιουργική ανταλλαγή ιδεών με άλλα στούντιο σχεδίασης. Αυτό επιτρέπει το ‘πάντρεμα’ δύο σχεδιαστικών φιλοσοφιών σε μία νέα, συναρπαστική πρόταση που καλλιεργεί έδαφος για φρέσκα, δημιουργικά ερεθίσματα. Από τη συνεργασία με τους σχεδιαστές του Pininfarina προέκυψε ένας νέος χαρακτήρας αυτοκινήτου που ξεχειλίζει προσωπικότητα και έχει όλα τα προσόντα για την κορυφή της πολυτελούς κατηγορίας: μία κλασική BMW με τη σφραγίδα φινέτσας του διάσημου Ιταλικού οίκου. Η BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé προσθέτει μία νέα διάσταση στην κομψότητα και αποκλειστικότητα που χαρακτηρίζουν μία BMW.

Αυτό το περίτεχνο, μοναδικό μοντέλο μαγνητίζει την προσοχή με την πρώτη ματιά με την Ιταλική χλιδάτη γοητεία και τη μοντέρνα φινέτσα του. Οι πληθωρικές επιφάνειες και οι αεροδυναμικές γραμμές αναδεικνύουν το κομψό αμάξωμα, ενώ οι γνώριμες αναλογίες BMW – μακρύ μεταξόνιο, επιμηκυμένο καπό, κοντοί πρόβολοι και τραβηγμένη προς τα πίσω καμπίνα επιβατών με ομαλή, επικλινή οροφή – προσδίδουν στη BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé μία επιβλητική, δυναμική εικόνα πριν οι τροχοί της αρχίσουν να κινούνται. Τον έντονο χαρακτήρα του προφίλ υπογραμμίζουν οι κυρτές επιφάνειες που προσθέτουν μία νότα δυναμικής κομψότητας. Το εξωτερικό συμβολίζει την επίτευξη αρμονίας μεταξύ ισχύος και κομψότητας με ένα V12 κινητήρα κάτω από το καπό.

Στο εσωτερικό, η BMW Gran Lusso Coupé ενσαρκώνει ένα αριστοτεχνικό μίγμα σύγχρονης κομψότητας και πολυτέλειας. Εδώ, ο συνδυασμός πολυτέλειας, άνεσης και σπορτίφ στυλ υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία. Η αρμονική γεωμετρία της καμπίνας και ο κλασικά οδηγοκεντρικός χαρακτήρας BMW αποκτούν μία νέα αισθητική απόχρωση μέσα από την επιρροή του Pininfarina.
[BMW]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...