Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Έναρξη στρατηγικής συνεργασίας

Σε ακόμα μια συνεργασία στρατηγικής σημασίας προχώρησε η Οργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις. Πιο συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από τη φετινή χρονιά και μέχρι το 2015, στο πλευρό του ελληνικού γύρου του WRC θα βρίσκεται και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην ευρύτερη περιοχή της οποίας διεξάγεται ο αγώνας.


Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης αναφορικά με το επίπεδο προβολής της χώρας όπως επίσης και με την ενίσχυση της εικόνας της ως τουριστικού προορισμού, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δεσμεύτηκε ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο –κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου- για την έμπρακτη υποστήριξη της Περιφέρειας προς το Ράλλυ Ακρόπολις.

Σύμφωνα με το πλαίσιο της συνεργασίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανταποδοτικά της προβολής τουριστικών προορισμών μέσα από την παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση του Ράλλυ Ακρόπολις και τις υπόλοιπες πλατφόρμες επικοινωνίας που διαθέτει ο Αγώνας, θα υποστηρίξει όχι μόνο χρηματικά, αλλά και υλικοτεχνικά τη διοργάνωση σε ιδιαίτερης σημασίας τομείς. Αναλυτικότερα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα παίξει ενεργό ρόλο στη βελτίωση του οδοστρώματος των ειδικών διαδρομών, στη διευκόλυνση σχεδιασμού της διαδρομής του Αγώνα, μέσω των απαιτούμενων αδειών, αλλά και στην ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών για την προσέλκυση εθελοντών με στόχο τη διαχείριση πλήθους στις ειδικές διαδρομές. Έτσι, οι δύο πλευρές ευελπιστούν πως στα αμέσως επόμενα χρόνια το Ράλλυ Ακρόπολις θα έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί και σε νέες ειδικές διαδρομές στην Πελοπόννησο, αντιπροσωπευτικές του χαρακτήρα του, όπως και της περιοχής που το φιλοξενεί.

Πρόκειται για μια καθοριστικής σημασίας συνεργασία για το Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...