Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απίστευτο κι όμως...ελληνικό! Μετά το τροχαίο ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο για να κοιμηθεί!

Απίστευτο και όμως… ελληνικό. Ένας οδηγός αυτοκινήτου τράκαρε τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης στην περιοχή του Βουνάργου και τελικά πήγε στο νοσοκομείο μετά από δύο ώρες. Ο λόγος ήταν ότι κοιμήθηκε.


Το τροχαίο συνέβη στις 07.00 το πρωί όταν ένας οδηγός κατευθυνόμενος από το Βούναργο για την Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, προσέκρουσε πάνω σε μεταλλικό κάδο απορριμμάτων και κατέληξε σε αποστραγγιστικό κανάλι δίπλα στο δρόμο.

Όταν έφτασαν εκεί οι άνδρες της Τροχαίας Πύργου, τους είπε πως δεν έχει χτυπήσει. Βγήκε από το όχημα και περπάτησε προς το χωριό. Μετά από λίγο και ενώ η Τροχαία είχε αποχωρήσει, ο οδηγός επέστρεψε, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο… και κοιμήθηκε!

Διερχόμενοι οδηγοί από το σημείο αντιλήφθηκαν σχεδόν μετά από δύο ώρες πως μέσα στο αυτοκίνητο στο κανάλι, υπήρχε ένας άντρας που δεν φαινόταν να έχει τις αισθήσεις του. Κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Το προσωπικό των δύο τελευταίων υπηρεσιών έχοντας ξαναπάει στο σημείο αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, είδαν τον οδηγό μέσα στο όχημα να κοιμάται και τελικά αποφασίστηκε με το ΕΚΑΒ προληπτικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Πύργου. Από τη σύγκρουση με τον κάδο έχει γεμίσει σκουπίδια ο δρόμος στο σημείο του ατυχήματος.
[Πηγή:xespao.blogspot.gr, ilialive]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...