Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νίκη "Κωνσταντίνου" στο 3ο Αγώνα WSK EURO SERIES 2013

Στην πίστα International Circuit Napoli στο Sarno της Ιταλίας πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18-21 Απριλίου ο 3ος αγώνας του WSK Euro Series 2013 ο 3ος Διεθνής Αγώνας του WSK 2013, ενός θεσμού παγκοσμίου επιπέδου, που βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των οδηγών - αγωνιστικών ομάδων και συγκέντρωσε περισσότερες από 200 συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Στον αγώνα έλαβε μέρος και ο Έλληνας πρωταθλητής «Κωνσταντίνος» στην κατηγορία ΜΙΝΙ 60, με την αγωνιστική ομάδα Ga Moto Racing, με chassis CRG και κινητήρα LKE, υπό την επίβλεψη του...
5 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Davide Forè. Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος αγώνας της κατηγορίας ΜΙΝΙ 60.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε πανάξια την 1η θέση στον τελικό, μετά από υποδειγματικό αγώνα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγωνιστικού τριήμερου. Η Ελληνική σημαία ανέμισε στο ψηλότερο σημείο του βάθρου των νικητών και ακούστηκε ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Με τη νίκη του αυτή ο «Κωνσταντίνος» κατέκτησε επίσης την 3η θέση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος WSKEuroSeries 2013 και τη συμμετοχή του στη βράβευση των πρωταθλητών στο WSK Gala τον Δεκέμβριο ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου kart.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον «Κωνσταντίνο» και την οικογένειά του για τη μεγάλη αυτή επιτυχία, η οποία αποτελεί ταυτόχρονα μεγάλη παγκόσμια διάκριση για το Ελληνικό kart και τον Ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα. Εύχεται στον Έλληνα αθλητή καλή συνέχεια στον πολύ δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού και των εθνικών και διεθνών διακρίσεων, και ελπίζει η προσπάθειά του να βρει μιμητές και άλλους άξιους Έλληνες αθλητές. Δηλώνει δε ότι θα παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη στις προσπάθειες των Ελλήνων οδηγών που με τις επιδόσεις τους σε διεθνείς καταξιωμένους αγώνες τιμούν την Πατρίδα μας.

Δείτε το video των απονομών:


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...