Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"2o TATOI CIRCUIT ΦΙΛΠΑ 2013"

  • H ΦΙΛΠΑ διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την αναβίωση του ιστορικού Σιρκουί Τατοΐου με τη συμμετοχή σπάνιων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
  • Η εκδήλωση «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013» θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου 2013 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου.
 Η ΦΙΛΠΑ, ένα από τα παλαιότερα μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Αυτοκινήτων - FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens) που έχει συμβάλει ουσιαστικά και θεσμικά στη διάσωση χιλιάδων Ιστορικών Οχημάτων, διοργανώνει το «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013», την αναβίωση του σημαντικότερου circuit της ελληνικής αυτοκίνησης. Η ΦΙΛΠΑ προσκαλεί τους...
λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων και τους οπαδούς των ελληνικών αγώνων ταχύτητας να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά ιστορικά οχήματα, σε μία διήμερη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου.

Το «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013», αποτελεί μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που ζωντανεύει αναμνήσεις από θρυλικές στιγμές αγώνων της περιόδου 1956-1982, με μοναδικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και κορυφαίους οδηγούς. Στη φετινή εκδήλωση θα συμμετάσχουν πάνω από 150 ιστορικά αυτοκίνητα, και 60 μοτοσικλέτες, ενώ θα παρελάσουν εντυπωσιακά προπολεμικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα που έτρεξαν στο Τατόι και αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Την εκδήλωση έχει προσκληθεί να τιμήσει και φέτος με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης.

Η εκδήλωση, που είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ξεκινάει το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. με τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων που θα συμμετάσχουν, και συνεχίζεται με δοκιμαστικούς γύρους αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Την Κυριακή 16 Ιουνίου, αντίστοιχα από τις 9:00 π.μ., θα γίνουν αγώνες ακρίβειας (Regularity) ιστορικών αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και super classic.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές.

Σχετκά με τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ:
Θα ανάκοινωθούν εντός των ημερών.

Μέρος των εσόδων θα διατεθει από τη ΦΙΛΠΑ για την οικονομική στήριξη των ΜΚΟ: "ΧΑΡΑ", "ΚΙΒΩΤΟΣ" και "ΦΛΟΓΑ".

Σχετικά με τη ΦΙΛΠΑ:
Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1972 και αποτελεί ένα από τα παλαιότερα μέλη της FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens). Τα μέλη της ΦΙΛΠΑ είναι σήμερα περισσότερα από 1.300 και τα ενώνει το όραμα της διάσωσης και αποκατάστασης Παλαιών Συλλεκτικών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών. Στα 41 χρόνια λειτουργίας της έχει συμβάλλει ουσιαστικά και θεσμικά στη διάσωση χιλιάδων κλασσικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, τη διάδοση των πολιτιστικών αξιών του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της άμιλλας και τη μετάδοση της αγάπης και του πάθους για το Παλαιό Όχημα. Παράλληλα η ΦΙΛΠΑ συμβάλει ενεργά με την οικονομική αρωγή της πρός κοινωνικούς οργανισμούς φιλανθρωπικού χαρακτήρα ή αναξιοπαθούσες οικογένειες.


Για περισσότερες πληροφορίες:
ΦΙΛΠΑ
Βύρων Ε. Ρηγινός,
Υπεύθυνος Επικοινωνίας εκδήλωσης «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013»,
Τηλ.: 210-6534 700, 210-8086235
Κιν.: 6973-393179
Fax: 210- 6533420
Email: byron66@me.com
www.philpa.gr / www.facebook.com/Philpa.gr / www.twitter.com/PHILPAGR


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...