Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2013: JWRC TEST


Οι οδηγοί του JWRC προετοιμάζονται για το Ράλλυ Ακρόπολις δοκιμάζοντας τα Ford Fiesta στην ε.δ. Αθίκια. Σύμφωνα με τις πρώτες εντυπώσεις, ο αγώνας αποτελεί πρόκληση και είναι αρκετά δύσκολος.

100 PARN Sander - JARVEOJA Ken
«Το Ράλλυ Πορτογαλίας ήταν απογοήτευση για εμένα, επειδή εγκατέλειψα στην πρώτη ε.δ. Γι΄ αυτό και πρέπει να τα πάω καλύτερα τώρα. Έκανα πολλές δοκιμές και πολλά χιλιόμετρα. Θέλω οπωσδήποτε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά οι επιφάνειες είναι δύσκολες και συγχρόνως ...
ενδιαφέρουσες. Τη μία στιγμή η πρόσφυση είναι καλή και την άλλη κακή. Συνήθισα το αυτοκίνητο περισσότερο σε σχέση με την Πορτογαλία και κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές στην ανάρτηση».

102 TIDEMAND Pontus - FLOENE Ola
«Θα προσπαθήσω να πραγματοποιήσω ένα έξυπνο αγώνα και να κρατήσω το αυτοκίνητο ασφαλές. Χρειάζεται αρκετή σκέψη. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ε.δ. Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι σκληρό επειδή οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές. Ελπίζω να τερματίσω στο πόντιουμ φέτος. Το αυτοκίνητο είναι ΟΚ».

103 KOCI Martin - STARY Petr
«Το σχέδιό μας είναι να τερματίσουμε στους πέντε πρώτους ή και ακόμα καλύτερα. Θα θέλαμε να φτάσουμε στον τερματισμό χωρίς να έχουμε καταστρέψει το αυτοκίνητο και να αποκτήσουμε περισσότερη εμπειρία. Μου αρέσει πολύ, αλλά είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για ένα τέτοιο αυτοκίνητο».

104 AMBERG Andreas - LUKKA Mikko
«Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις σημειώσεις μου. Στην Πορτογαλία πιέζαμε υπερβολικά. Τώρα έχουμε ξανά περισσότερη αυτοπεποίθηση, επειδή κάναμε πολλές δοκιμές. Ελπίζω να είμαι καλύτερος πλέον. Το αυτοκίνητο είναι εντάξει και ελπίζω να παραμείνει έτσι. Είναι ένα καλό αυτοκίνητο, αλλά υπάρχουν πολλές πέτρες στις ειδικές. Είναι δύσκολο και πολύ διαφορετικό από το χώμα της Φινλανδίας. Είναι το δεύτερο ράλλυ μου στο εξωτερικό και δε θα είναι εύκολο».

105 SUAREZ MIRANDA Jose Antonio - CARRERA ESTEVEZ Candido
«Το Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί πρόκληση και είναι ιδιαίτερα τεχνικό. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε και να διαφυλάξουμε το αυτοκίνητο. Οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές μέσα στο αυτοκίνητο και με τις φόρμες θα είναι πραγματικά πολύ ζεστά εκεί μέσα».

106 BOSTANCI Murat - VATANSEVER Onur
«Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο χώμα με αυτοκίνητο R2. Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι δύσκολο, αλλά έτσι πρέπει να είναι. Αυτό σημαίνει Ακρόπολις! Στο πρώτο ράλλυ στην Πορτογαλία εγκαταλείψαμε και δεν πήραμε κανένα βαθμό. Εδώ ο βασικός στόχος είναι να τερματίσουμε. Είναι ωραίο να είσαι στο πόντιουμ, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Παρ' όλα αυτά, είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο».

107 BURRI Michael - MOREAU Gabin
«Ελπίζω να τερματίσω μέσα στους 5 πρώτους. Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι ωραίο, οι ειδικές γλιστρούν και είναι σκληρές. Η 1η ειδική είναι πολύ μεγάλη. Ο καιρός είναι καλός, αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες μέσα στο αυτοκίνητο».

108 NIEMINEN Niko - KORHONEN Mikael
«Θα προσπαθήσω να τερματίσω. Ελπίζω να είμαι μεταξύ 4ης και 5ης θέσης. Η ειδική στα Αθίκια γλιστράει πολύ. Νομίζω ότι είναι ο πιο δύσκολος αγώνας που έχω κάνει μέχρι στιγμής».

109 AASEN Marius - ENGAN Marlene
«Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, οπότε ο στόχος είναι να τερματίσω. Θέλουμε φυσικά να πιέσουμε και να κάνουμε καλούς χρόνους. Κάποια σημεία είναι καλά και τα ευχαριστήθηκα πραγματικά, αλλά υπάρχουν και άλλα πολύ δύσκολα. Πρέπει να οδηγούμε με σύνεση ώστε να καταφέρουμε να τερματίσουμε και να αποφύγουμε ζημιές στο αυτοκίνητο. Δε θα πάρουμε κανένα ρίσκο. Πρέπει να σκεφτούμε το πρωτάθλημα».

110 LEMES MACIAS Yerey - PENATE LOPEZ Rogelio
«Είναι η πρώτη μας φορά εδώ. Το ράλλυ είναι πολύ δύσκολο και θέλουμε να τερματίσουμε. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Εάν κάποιος οδηγήσει πολύ γρήγορα, είναι πολύ πιθανό να υποστεί πολλά κλαταρίσματα στην ίδια ειδική! Θα οδηγήσουμε γρήγορα, αλλά πολύ προσεκτικά. Θέλουμε να νικήσουμε, αλλά είναι δύσκολο». 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...