Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

RALLY GREECE OFFROAD 24-26 MAY - Kalavryta - GREECE

Η Οργανωτική Επιτροπή του RALLY GREECE OFFROAD, σε συνεργασία με την Off Road Team, ανακοινώνει τις προνομιακές προσφορές για τους αγωνιζόμενους των αυτοκινήτων 4x4 (κατηγορίες Ζ1, Ζ2) που θα συμμετάσχουν στον επικείμενο Πρωταθληματικό Αγώνα των Καλαβρύτων στις 24-26 Μαΐου.

Οι προσφορές αυτές περιλαμβάνονται στο...
πλαίσιο οικονομικής ενίσχυσης των αγωνιζομένων ώστε να καταστεί ευκολότερη η συμμετοχή και ευχαρίστηση τους σε όσο το δυνατό περισσότερους αγώνες μέσα στο 2013.

Αναλυτικά για όσα ελληνικά πληρώματα συμμετάσχουν στο RALLY GREECE OFFROAD θα ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις για προσεχείς αγώνες.

ΣΤΟ RALLY GREECE OFFROAD 2014
Ο 1ος ΕΛΛΗΝΑΣ της Ζ1 του 2013, στην άτυπη Τελική Κατάταξη μεταξύ των Ελλήνων, θα έχει δωρεάν το Παράβολο Συμμετοχής στον ίδιο αγώνα το 2014.
Ο 2ος ΕΛΛΗΝΑΣ της Ζ1 κου 2013, στην άτυπη Τελική Κατάταξη μεταξύ των Ελλήνων, θα έχει 70% έκπτωση στο Παράβολο Συμμετοχής στον ίδιο αγώνα το 2014.
Ο 3ος ΕΛΛΗΝΑΣ της Ζ1 του 2013, στην άτυπη Τελική Κατάταξη μεταξύ των Ελλήνων, θα έχει 50% έκπτωση στο Παράβολο Συμμετοχής στον ίδιο αγώνα το 2014.
Όλοι οι υπόλοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ της Ζ1 του 2013 θα έχουν προνόμια που θα ανακοινωθούν με την οριστικοποίηση της ημερομηνίας και της περιοχής που θα διεξαχθεί το RALLY GREECE OFFROAD το 2014.

ΣΤΟ SERRES RALLY RAID 2013
Για όλα τα Ελληνικά Πληρώματα αυτοκινήτων 4x4 (κατηγοριών Ζ1 και Ζ2) που θα έχουν εκκινήσει στο RALLY GREECE OFFROAD παρέχεται έκπτωση 50% στο Παράβολο Συμμετοχής του SERRES RALLY RAID 2013 που περιλαμβάνεται στο Πρωτάθλημα Αντοχής και διοργανώνεται φέτος 26-31 Αυγούστου με βάση την πόλη των Σερρών. Περισσότερα στο www.serresrally.com

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ 2013
Η Off Road Team θα διοργανώσει το ερχόμενο Φθινόπωρο αγώνα για το Πρωτάθλημα Αντοχής 2013 κοντά στην Αττική. Στον αγώνα αυτό θα σχεδιαστούν για τη κατηγορία Ζ1 Ειδικές Διαδρομές κλειστές στη κυκλοφορία, κατά τα πρότυπα του RALLY GREECE OFFROAD. Σε όλους τους εκκινήσαντες τις κατηγορίας Ζ1 στο RALLY GREECE OFFROAD θα τους παρέχεται έκπτωση 30% στον φθινοπωρινό αυτό αγώνα.


Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
RALLY GREECE OFFROAD

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...