Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Rally Greece Offroad 2013 24 - 26 Μαΐου 2013 στα Καλάβρυτα

Το Διεθνές Rally Greece Offroad που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από 24 - 26 Μαΐου 2013 στα Καλάβρυτα, είναι η προσπάθεια τεσσάρων καταξιωμένων ονομάτων στο χώρο του 4x4 που φιλοδοξούν να καθιερώσουν ένα ετήσιο αγώνα που θα συγκεντρώνει όλη την αίγλη των παλαιότερων χρόνων.


Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή των αγώνων με οχήματα “εκτός δρόμου”, η προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, η διεξαγωγή ενός άρτιου και ασφαλούς αγώνα.

Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος ώστε να διευκολύνει τον ερχομό πληρωμάτων από το εξωτερικό αλλά και να μειώσει το κόστος για τους έλληνες συμμετέχοντες, συμπυκνώνοντας 400 περίπου χιλιόμετρα αγωνιστικής δραστηριότητας μέσα σε ένα μόλις Σαββατοκύριακο.

Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου θα διεξαχθεί μία “Υπερειδική ” διαδρομή κοντά στον άξονα Πάτρας - Καλαβρύτων όπου και θα διαμορφωθεί η κατάταξη εκκίνησης για την επόμενη ημέρα.

Πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου θα έχουμε το κυρίως “μενού” του αγώνα. Με κέντρο τα πανέμορφα Καλάβρυτα, τα οχήματα με προδιαγραφές ασφάλειας θα πραγματοποιήσουν μία “Κλειστή” Ειδική Διαδρομή 80 χιλιομέτρων περίπου, που θα επαναληφθεί τρεις φορές.

Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα με μειωμένες προδιαγραφές ασφαλείας καθώς και οι μοτοσυκλέτες και τα Quads θα ακολουθήσουν μία δικιά τους διαδρομή που θα έχει μήκος περίπου 240 χιλιομέτρων με επιβολή ανώτατης μέσης ωριαίας ταχύτητας.

Για τους επισκέπτες - συνοδούς των πληρωμάτων θα διεξαχθεί εκδρομή παράλληλη του αγώνα που θα τους επιτρέψει να παρακολουθήσουν τόσο την εξελισσόμενη δράση αλλά και την ιστορική κληρονομιά της περιοχής επισκεπτόμενοι τη Μονή της Αγίας Λαύρας.

Πολύ πρωί της Κυριακής 26 Μαΐου θα ξεκινήσει το τελευταίο σκέλος του αγώνα όπου τα αυτοκίνητα με προδιαγραφές ασφαλείας θα διανύσουν για ακόμη δύο φορές τη “Κλειστή” Ειδική Διαδρομή 80 χιλιομέτρων περίπου ολοκληρώνοντας τον αγώνα νωρίς το μεσημέρι.

Τα υπόλοιπα οχήματα, μοτοσυκλέτες και Quads, θα ακολουθήσουν με τη σειρά τους τη δική τους διαδρομή και όλοι μαζί θα συγκεντρωθούν στα Καλάβρυτα για την Τελετή Απονομής Επάθλων.

Η περίοδος δηλώσεων συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει. Οπότε δηλώστε - προετοιμαστείτε - ζήστε τη δράση μαζί μας.

Πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βλέπετε στην  ιστοσελίδα μας www.rallygreeceoffroad.gr καθώς και στο facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...