Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η OPEL στο σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης

Τρία μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν φέτος στην Κινεζική αγορά βρίσκονται στο επίκεντρο του περιπτέρου της Opel στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης (20 – 29 Απριλίου). Μετά από απουσία πέντε χρόνων, η Opel επιστρέφει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης και παρουσιάζει τα Insignia ST (Sports Tourer), Astra GTC και Zafira Tourer. Ανάμεσα στα εκθέματα βρίσκεται και το Opel Antara, το σημερινό best-seller της μάρκας στην Κίνα.

«Με τρία νέα μοντέλα η Opel διευρύνει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο στην Κίνα απαντώντας στις συνεχώς αυξανόμενες και ποικίλες απαιτήσεις των αγοραστών της περιοχής. Αυτά ενσαρκώνουν την περήφανη κληρονομιά της Opel στη Γερμανική μηχανολογία και τεχνολογική υπεροχή. Τα βραβευμένα μοντέλα αποτελούν μία άκρως ελκυστική προσφορά για τους Κινέζους πελάτες μας σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες της αγοράς» δήλωσε ο Jürgen Keller, Director International Operations, Adam Opel AG.

Τα νέα μοντέλα αντιπροσωπεύουν τρεις τύπους οχημάτων, που γίνονται όλο και δημοφιλέστεροι στην αναπτυσσόμενη, νεότερη γενιά Κινέζων αγοραστών: station wagon, MPV και coupe. «Αυτοί αναζητούν ξεχωριστά και φρέσκα προϊόντα που θα αναδείξουν το lifestyle τους και θα τους κάνει να ξεχωρίσουν. Παράλληλα, απαιτούν ποιοτικές λεπτομέρειες και κομψό στυλ σε ό,τι αγοράζουν. Τα προϊόντα Opel είναι προσαρμοσμένα ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις αυτών των νεαρότερων καταναλωτών» δήλωσε ο Keller. Το Insignia ST θα αρχίσει να πωλείται στα καταστήματα Διανομέων Opel στην Κίνα λίγο μετά το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Τα Zafira Tourer και Astra GTC θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Πέρσι, η Opel πούλησε περίπου 4.500 αυτοκίνητα στην Κίνα μέσω 22 Διανομέων.

Οι δραστηριότητες της Opel στην Κινεζική αγορά εντάσσονται στο τρέχον πρόγραμμα προϊοντικής επέλασης. Τους τελευταίους 24 μήνες, η μάρκα έκανε επιτυχημένη είσοδο σε αγορές όπως το Ισραήλ, η Σιγκαπούρη, η Χιλή, η Αυστραλία και τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η Opel θα συνεχίσει να αναζητά ευκαιρίες εξαγωγών, εφόσον αυτό έχει επιχειρηματικό νόημα.

Η General Motors και οι κοινοπραξίες της παρουσιάζουν πάνω από 50 διαφορετικά μοντέλα στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Τα προϊόντα καλύπτουν μία ευρεία γκάμα, από μικρά μέχρι πολυτελή επιβατικά οχήματα και ελαφρά pickup με το λογότυπο των Baojun, Buick, Cadillac, Chevrolet, Jiefang, Opel και Wuling. Η GM έχει 12 κοινοπραξίες, δύο ξένες επιχειρήσεις πλήρους ιδιοκτησίας και πάνω από 55.000 εργαζόμενους στην Κίνα. Η GM και οι κοινοπραξίες της προσφέρουν τη μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων και μαρκών ανάμεσα στις βιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην Κίνα. Το 2012, η GM πούλησε πάνω από 2,8 εκατομμύρια οχήματα στην Κίνα.
[GM MEDIA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...