Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nissan Sporteam – Athens: αναβαθμίστε το δικό σας GT-R υπεύθυνα και με την αξιοπιστία της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε

Η Νissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης α.ε, επιστρατεύει την Sporteam, τον καταξιωμένο αγωνιστικό της βραχίονα, προκειμένου να εξελίξει το κορυφαίο supercar Nissan GT-R σε ένα άλλο επίπεδο!

Ότι το Nissan GT-R αποτελεί ένα από τα κορυφαία supercars της Υφηλίου, είναι ευρέως γνωστό. Αυτό όμως που ίσως μέχρι τώρα μόνο οι μυημένοι του συγκεκριμένου χώρου γνώριζαν, είναι ότι...
οι τυχεροί ιδιοκτήτες των GT-R στην Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το δικό τους GT-R, με επιδόσεις που κόβουν την ανάσα!

Συγκεκριμένα, η Nissan Sporteam – Athens προσφέρει λύσεις αναβάθμισης που σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες. Με βασικό γνώμονα αυτών των μετατροπών τη διατήρηση του “χαρακτήρα” του GT-R, καθώς και της αξιοπιστίας των εργοστασιακών μερών του, η Nissan Sporteam - Athens προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών με αρκετά στάδια βελτίωσης.

Τα στάδια βελτίωσης για μοντέλα έως και το 2010 (με εργοστασιακή ισχύ στα 485hp), ξεκινούν από τα 520hp και φτάνουν έως και τους 700hp+, διατηρώντας το εκπληκτικό κιβώτιο ταχυτήτων GR6 στην εργοστασιακή του μορφή και με τα ίδια εσωτερικά εξαρτήματα, προκειμένου να διατηρηθεί η απόκριση και οι χρόνοι αλλαγής ταχυτήτων όπως στο εργοστασιακό GT-R.

Για τους ακόμη πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες που αποζητούν κάτι περισσότερο από τα προαναφερθέντα στάδια, προτείνονται λύσεις μετά από συζήτηση.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...