Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το MINI στο Life Ball 2013 με θέμα “Χίλιες και Μία Νύχτες”

Η 25η Μαΐου σηματοδοτεί μία ξεχωριστή ημερομηνία: το 2013, το MINI θα δώσει και πάλι δυναμικό παρών στο παγκοσμίως μεγαλύτερο ετήσιο φιλανθρωπικό γεγονός που διοργανώνεται για το AIDS. Το Life Ball συνδυάζει τη Βιεννέζικη χορευτική κουλτούρα, μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης και μία ισχυρή επίδειξη κοινωνικής δέσμευσης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κάθε χρόνο ένα ΜΙΝΙ μοναδικής σχεδίασης βγαίνει σε δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας διατίθενται σε project για την καταπολέμηση και πρόληψη των HIV και AIDS.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν συγκεντρωθεί συνολικά πάνω από μισό εκατομμύριο Ευρώ. Σύμφωνα με την παράδοση, το ΜΙΝΙ ανατίθεται στα...
δημιουργικά χέρια ενός διεθνούς φήμης σχεδιαστή, ο οποίος διοργανώνει και την Επίδειξη Μόδας του Life Ball.

Φέτος, είναι η σειρά του Roberto Cavalli να αναδείξει το φιλανθρωπικό γεγονός. Από τους πιο διάσημους σχεδιαστές μόδας ανά το κόσμο, θα αποτυπώσει το δημιουργικό ταλέντο του σε ένα MINI Paceman. Η αντισυμβατική στυλιστική θεωρία του θα βρει γόνιμο έδαφος στο ΜΙΝΙ, αφού εναρμονίζεται τέλεια τόσο με τις παραδοσιακές αξίες όσο και την πολυδιάστατη φιλοσοφία του: «Η σχεδίαση του ΜΙΝΙ ήταν μία άκρως απολαυστική και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Έπρεπε να δημιουργήσω ένα αυτοκίνητο το οποίο να σέβεται και να εκφράζει τη μόδα μου και να δηλώνει το lifestyle μου: ασυνήθιστη πρόκληση, αλλά σίγουρα συναρπαστική» τόνισε ο Cavalli. Αποτέλεσμα: ένα αυτοκίνητο μοναδικό στο είδος του που υπερβαίνει τα όρια της κλασικής αυτοκινητιστικής σχεδίασης.

Το MINI στο Life Ball 2013 με θέμα “Χίλιες και Μία Νύχτες”.

Από το 1993, το Life Ball παίζει ενεργό ρόλο στη μάχη κατά του HIV και του AIDS, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο στη Rathausplatz, τη μεγάλη πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο της Βιέννης. Σύμφωνα με το φετινό θέμα, η σκηνή Red Ribbon (το διεθνές σύμβολο επίγνωσης και επαγρύπνησης για το AIDS), θα φιλοξενήσει ένα θεαματικό oriental show με παραμυθένια κοστούμια που θα εντυπωσιάσουν τους θεατές.

Το MINI είναι χορηγός του Life Ball από το 2001. Όλα αυτά τα χρόνια έχει πείσει καταξιωμένα ονόματα από το χώρο της μόδας όπως Donatella Versace, Renzo Rosso, Angela Missoni και Diane von Furstenberg να σχεδιάσουν μοναδικά ΜΙΝΙ.

Οι ευρηματικές δημιουργίες και η υπογραφή των διάσημων σχεδιαστών έχει μετατρέψει αυτά τα ΜΙΝΙ σε υψηλού κύρους συλλεκτικά αντικείμενα που πωλούνται σε δημοπρασία κατά τη διάρκεια Φιλανθρωπικού Γκαλά προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον αγώνα κατά του HIV και του AIDS. Φέτος, ένα MINI Paceman θα φιλοτεχνηθεί από το διάσημο δημιουργό Roberto Cavalli. Σύντομα θα ακολουθήσουν τα πρώτα σχέδια.

Το BMW Group

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce . Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 28 μονάδες παραγωγής σε 13 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2012, το BMW Group πούλησε 1.85 εκατομμύρια αυτοκίνητα και πάνω από 117,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2011 ήταν 7.38 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 68.82 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, η εταιρία είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 100,000 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της. Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών του, το BMW Group κατέχει την πρώτη θέση στη βιομηχανία, στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία οχτώ χρόνια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...