Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Lada, η Porsche και η Ferrari

Ένας οδηγός με LADA μένει απο βενζίνη στην εθνική οδό, καθώς κάνει σινιάλο για βοήθεια σταματάει ένας φιλότιμος οδηγός με Porsche.
-"Πως μπορώ να σε βοηθήσω;" των ρωτάει.

-"Αν μπορείς να με τραβήξεις εώς το κοντινότερο βενζινάδικο ρε φίλε!"

Δέχετε ο οδηγός της Porsche και του λέει πως εάν πάθει κάτι ή θέλει να σταματήσει, να του κάνει σήμα ανάβοντας τα φώτα.
Δένουν το LADA με σχοινί και ξεκινάνε.
Στην πορεία όμως προκύπτει μια αναπάντεχη πρόκληση! Μια Ferrari τολμά να προσπεράσει τα δύο (δεμένα) αυτοκίνητα και ο οδηγός της Porsche φυσικά δεν μπορεί να το χωνέψει! Αδιαφορώντας για το LADA που σέρνει, πατάει τέρμα το γκάζι για να πάρει το αίμα του πίσω!

Ένα περιπολικό είχε μπλόκο σε ένα σημείο πιο κάτω και έντρομος ο αστυνομικός ειδοποιεί τον συνάδελφο του σε επόμενο μπλόκο για να τους σταματήσει:
-"Δε θα το πιστέψεις αλλά μόλις πέρασαν 3 αμάξια με 270 χλμ/ώρα, μια Ferrari, μία Porsche και πίσω τους ένα LADA(!) σε απόσταση αναπνοής!"
-"Πλάκα με κάνεις ρε μ@λ@κα ναουμε, LADA με 270;" απαντά ο (Σαλονικιός) αστυνομικός".

Εντομεταξύ ο οδηγός του LADA έχει πανικοβληθεί από το φόβο του και κάνει σινιάλο στον οδηγό της Porsche για να σταματήσει την κόντρα...


Καθώς περνάνε και από το δεύτερο μπλόκο ο δεύτερος αστυνομικός παίρνει τον πρώτο και του αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Είναι απίστευτο! Όντως είχες δίκιο, μόνο που τώρα αλλάξανε θέσεις: η Ferrari είναι πλέον τελευταία, πρώτη η Porsche και το πιο τρελό; Το
LADA κολλημένο πίσω από την Porsche, ανάβει φλας και παίζει τα φώτα για να προσπεράσει!!!!"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...