Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ KTM RALLY FACTORY ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!!!

H KTM Motorsports μπαίνει σε νέα εποχή για την εργοστασιακή ομάδα rally, η οποία το 2013 θα αγωνίζεται με το όνομα Red Bull KTM Factory Racing.


Η νέα ομάδα θα αποτελείται από ένα ισχυρό τρίο με τους Marc Coma, Ruben Faria και Kurt Caselli. Η παρουσία της KTM factory team θα γίνει πιο έντονη με τον κορυφαίο Χιλιανό Francesco ‘Chaleco’ Lopez ο οποίος θα υποστηριχθεί με πλήρες εργοστασιακό πακέτο. Ο Lopez θα αγωνίζεται με την ίδια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα που θα οδηγούν και οι υπόλοιποι αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας.

«Κάθε φορά κοιτάμε προς το μέλλον εξελίσσοντας συνεχώς τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες μας. Ομοίως πρέπει να κάνουμε και με τη δομή της ομάδας. Είναι απαραίτητο να εμπλέξουμε νέα ταλέντα και να έχουμε ισορροπία και αρμονία που είναι απαραίτητα συστατικά για ομαλή λειτουργία της ομάδας σε extreme καταστάσεις όπως είναι το Dakar Rally,» είπε ο Pit Beirer, επικεφαλής του KTM Motorsports. «Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το εκπληκτικό ταλέντο αναβατών όπως ο Marc Coma, όμως έχουμε την ανάγκη να εκμεταλλευτούμε τη φιλοδοξία ανερχόμενων αναβατών όπως οι Caselli, Faria και Lopez.»

Ο Ισπανός Coma, τρεις φορές νικητής του Dakar δεν κατάφερε να αγωνιστεί το 2013 λόγω ενός τραυματισμού που είχε στον ώμο, ο οποίος προήλθε από μια πτώση του στο Morocco Rally και δεν είχε επουλωθεί. Τώρα είναι σε άριστη κατάσταση και προετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο του ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής Cross Country Rally με το Abu Dhabi Desert Challenge (4-11 Απριλίου). Αυτός και ο πρώην team mate του Cyril Despres κυριάρχησαν στο Dakar, κερδίζοντας συνολικά οκτώ τίτλους από τους 12 συνεχείς τίτλους της KTM, στο σκληρότερο rally του κόσμου.

Ο Πορτογάλος αναβάτης Ruben Faria, για πολλά χρόνια αναβάτης υποστήριξης του Despres, κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση του Dakar 2013, κερδίζοντας μάλιστα και μια ειδική. Ο Kurt Casello, ο ειδικός off-road της KTM και αναβάτης από τις ΗΠΑ κλήθηκε τελευταία στιγμή να καλύψει τη θέση του Coma. Έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο του Dakar κερδίζοντας δύο ειδικές. Ο δημοφιλής Χιλιανός Lopez ήταν σε εξαιρετική φόρμα με το KTM 450 Rally τερματίζοντας στην Τρίτη θέση της γενικής κατάταξης με τέσσερις νίκες σε ειδικές διαδρομές.

Ο Beirer τόνισε ότι η KTM πέρασε μια εξαιρετική εποχή με το δίδυμο Coma-Despres στην εργοστασιακή ομάδα, όμως όταν ένας αναβάτης του βεληνεκούς του Despres δηλώνει ότι θέλει να προχωρήσει σε νέες προκλήσεις, η εταιρεία οφείλει να σεβαστεί την επιθυμία του. Είπε ότι στην KTM πέρασε μια εποχή ασύγκριτης επιτυχίας, όσο διάστημα ο Despres ήταν μέλος της εργοστασιακής ομάδας. «Τα επιτεύγματά του, αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο του motorsports και θα είναι πάντα μέρος της ιστορίας της εταιρείας μας. Τον ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του και μαζί με ολόκληρο το προσωπικό της εργοστασιακής ομάδας αλλά και ολόκληρης της εταιρείας του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε αυτό που επέλεξε.»

Βλέποντας μπροστά, ο Beirer τόνισε ότι είναι σημαντικό να παραμένει ανοικτόμυαλος και να αποδέχεται τις αλλαγές. «Πρέπει να επενδύσουμε σε νέα ταλέντα, όπως ακριβώς επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και είμαι αισιόδοξος ότι με τη νέα δομή της ομάδας θα συνεχίσουμε να παίζουμε κυρίαρχο ρόλο στους αγώνες rally.”


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...