Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βραβείο για τα διαφημιστικά της Kawasaki


Επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι αποτελεί εξαιρετική δουλειά, η μικρή «ταινία» δράσης της πράσινης εταιρείας κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Τηλεόραση και Κινηματογράφος του Κόσμου», στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης.


Το διαφημιστικό (προωθητικό αποκαλείται τώρα επισήμως) βίντεο γυρίστηκε στη Νήσο Μαν πέρυσι το φθινόπωρο και φέτος η αξία του αναγνωρίστηκε στο παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ της Νέας Υόρκης. Συγκεκριμένα η ταινία βραβεύτηκε στα πλαίσια της υποκατηγορίας «Καλύτερη εκδήλωση εξωτερικού χώρου».

«Για το διαφημιστικό του νέου ZX-6R, χρησιμοποιήσαμε το εμβληματικό περιβάλλον της κλασικής διαδρομής του Isle of Man TT, στην οποία έγιναν όλα τα επιτόπια γυρίσματα. Ως οδηγό-πρωταγωνιστή είχαμε έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους αναβάτες του TT».


«Σπρωγμένοι από την πολύ θετική ανταπόκριση του κόσμου στο αποτέλεσμα, αποφασίσαμε να υποβάλλουμε το βίντεο σε διάφορες κατηγορίες των New York Festivals, συμπεριλαμβανομένης και αυτής για τον καλύτερο εξωτερικό χώρο γυρισμάτων, με την ελπίδα να φτάσουμε ίσως ως τα τελικά. Όμως το να πετύχουμε όχι μόνον αυτό αλλά και να κερδίσουμε τελικά δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο βραβείο, ήταν απλά εκπληκτικό», δήλωσε ο Frank Zoontjes, στέλεχος της Kawasaki Motors Ευρώπης.

Η διαδικασία επιλογής ήταν πολύ απαιτητική, καθώς οι κριτές είναι 200 επαγγελματίες, ανάμεσά τους σκηνοθέτες, παραγωγοί, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, ηθοποιοί, διευθυντές δημιουργικού, καλλιτεχνικοί διευθυντές, καλλιτεχνικοί παραγωγοί, συνθέτες και διευθυντικά στελέχη προγραμμάτων, όλοι τους επίσης βραβευμένοι.

«Συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια με την Kawasaki και είχαμε την αίσθηση πως αυτά τα βίντεο άξιζαν μιας ευρύτερης αναγνώρισης. Η βράβευση τους σε τόσο σημαντικές κατηγορίες είναι κάτι το υπέροχο και μάς κάνει να νιώθουμε ότι ο κόπος μας έπιασε τόπο», λέει ο καλλιτεχνικός παραγωγός των ταινιών της Kawasaki, ο Tom Moran.

«Δεν είχα ποτέ ως τώρα κάνει κάτι τέτοιο. Όλες αυτές οι προετοιμασίες, το κλείσιμο των δρόμων, οι λήψεις από ελικόπτερο συγχρονισμένες από μια κάμερα σε μια δεύτερη μοτοσυκλέτα, ο τρόπος που οργανώθηκαν όλα από την ομάδα παραγωγής μου έδωσαν τη βεβαιότητα ότι είχαμε στα χέρια μας κάτι το πολύ ξεχωριστό για τους λάτρεις των Kawasaki. Αν προσωπικά κατάφερνα να αγγίξω τα ίδια επίπεδα επιτυχίας και στον αγώνα ΤΤ του Ιουνίου θα ήμουν πανευτυχής», είπε ο James Hillier, ο αναβάτης που συμπρωταγωνίστησε στα βίντεο οδηγώντας το νέο ZX-6R.

Εκτός της πρώτης θέσεις στην κατηγορία «event venue» για το Ninja ZX-6R 636, τα φιλμ της Kawasaki κέρδισαν επίσης το βραβείο καλύτερης κινηματογράφησης για το διαφημιστικό του Z800, μαζί με το δεύτερο και το τρίτο βραβείο και την κινηματογράφηση και την παραγωγή του βίντεο του ZX-6R.
 Πηγή: Newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...