Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Εισαγωγέας – Διανομέας των ελαστικών Infinity στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. εκμεταλλευόμενη την 90-χρονη παρουσία της στο χώρο της αυτοκίνησης επεκτείνει τν κύκλο των δραστηριοτήτων της και στο χώρο των ελαστικών αναλαμβάνοντας την εισαγωγή και διανομή των ελαστικών της εταιρείας Infinity για την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο Επικεφαλής του τομέα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Infinity Tyres στην Ευρώπη Nigel Hamspon αμέσως μετά την υπογραφή της συνεργασίας των δύο εταιρειών δήλωσε:
«με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη στην οικογένεια της Infinity. To μεγάλος εύρος των δραστηριοτήτων τους είναι αξιέπαινο και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που μας δίνετε η δυνατότητα πέρα από τα ελαστικά για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα να εισέλθουμε και στο χώρο των ελαστικών για χωματουργικά μηχανήματα, φορτηγά και λεωφορεία, τομείς όπου η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη έχει μακρόχρονη και πετυχημένη εμπειρία. Η Infinity Tyres έχει αποφασίσει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Αλέξανδρος Δ. Σαρακάκης από την πλευρά του δήλωσε: «…η εισαγωγή και διανομή των ελαστικών της εταιρείας Infinity μας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνουμε τις δραστηριότητες μας σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό επιχειρηματικό κλάδο. Στόχος μας είναι να εδραιώσουμε την Infinity τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στις υπόλοιπες αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για τις οποίες είμαστε υπεύθυνοι, έχοντας ως εχέγγυα τη μακρόχρονη εμπειρία μας στην αυτοκίνηση και την πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και αξίες. Στόχος μας είναι να γίνουμε ένα βασικός παίκτης στον τομέα των ελαστικών παρέχοντας ελαστικά κορυφαίας τεχνολογίας σε προσιτές τιμές λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μας το περιβάλλον της αγοράς.»

H INFINITY συγκαταλέγεται στις πλέον ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρίες ελαστικών παγκοσμίως. Η πολύχρονη εμπειρία της Infinity Tyres στον τομέα των ελαστικών έχει δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα των μηχανικών και σχεδιαστών ελαστικών να δημιουργούν προϊόντα που να διαθέτουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αντοχής στο χρόνο και να βρίσκονται στην αιχμή της ανάπτυξης νέων ελαστικών. Η Infinity διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ελαστικών υψηλής απόδοσης στις παρακάτω κατηγορίες οχημάτων:

• Επιβατικά
• 4Χ4
• Ελαφρά φορτηγά & Van
• Φορτηγά και λεωφορεία
• Αγροτικά μηχανήματα
• Χωματουργικά μηχανήματα (OTR)

H Infinity Tyres ανήκει στον Πολυεθνικό Όμιλο Επιχειρήσεων AL DOBOWI με έδρα το Ντουμπαϊ, που ιδρύθηκε το 1976 για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες στη διαχείριση των ελαστικών και των υπηρεσιών στις βιομηχανίες της Μέσης Ανατολής. Σήμερα ο Όμιλος Επιχειρήσεων AL DOBOWI δραστηριοποιείται σε 4 ηπείρους και διαθέτει βιομηχανικές μονάδες στην Αφρική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή στους τομείς των ελαστικών, μπαταριών για αυτοκίνητα, λιπαντικών, ιμάντων μεταφοράς και προϊόντων από καουτσούκ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...