Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Honda “City-Brake Active System”: για την αποφυγή των συγκρούσεων μέσα στις πόλεις

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της να “προσφέρει περισσότερα οχήματα που προλαμβάνουν τις συγκρούσεις (με υψηλά επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας) σε περισσότερους οδηγούς”, η Honda Motor Co., Ltd. δημιούργησε το "City-Brake Active System," ένα σύστημα αποφυγής...
ατυχημάτων, το οποίο έχει εντάξει στο "Safety Package”.

Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει τα καλύτερα συστήματα ενεργητικής αλλά και παθητικής ασφάλειας, όπως πλευρικούς αερόσακους και αερόσακους οροφής. Με ταχύτητες κάτω των 30km/h περίπου, το City-Brake Active System εκπέμπει ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις για τον οδηγό όταν το σύστημα αναγνωρίσει* υψηλό κίνδυνο σύγκρουσης από το ραντάρ λέιζερ που βρίσκεται στο πάνω τμήμα του εμπρός παρμπρίζ. Έτσι ένα ατύχημα μπορεί να αποφευχθεί ή να μετριαστεί η σφοδρότητά του. Εάν ο οδηγός δεν αντιδράσει με κάποιο τρόπο ώστε να μειώσει ταχύτητα, το σύστημα ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα.

Το City-Brake Active System περιλαμβάνει μία λειτουργία που αποτρέπει τη λανθασμένη εκκίνηση. Όταν το όχημα είναι σταματημένο ή κινείται με ταχύτητα κάτω από 10km/h περίπου, εάν διαπιστωθεί ότι ο οδηγός πιέζει πολύ δυνατά το γκάζι – για παράδειγμα πατήσει κατά λάθος γκάζι αντί φρένου - και υπάρχει εμπόδιο σε απόσταση περίπου τεσσάρων μέτρων μπροστά από το αυτοκίνητο, ο οδηγός θα λάβει ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις, και το σύστημα θα μειώσει την ισχύ του κινητήρα για να εμποδίσει την προς τα εμπρός κίνηση.

Με πιλότο το παγκόσμιο σλόγκαν “Ασφάλεια για Όλους”, η Honda θα συνεχίσει να αυξάνει τη δέσμευσή της στους πελάτες της στον τομέα της ασφάλειας και να αγωνίζεται για μία κοινωνία αυτοκίνησης χωρίς ατυχήματα όπου άνθρωποι και οχήματα θα συνυπάρχουν με ασφάλεια.

* Ανάλογα με τις οδηγικές και τις καιρικές συνθήκες, το ραντάρ ενδέχεται να μην αναγνωρίζει το όχημα σωστά.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...