Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όχι στις απολύσεις από τη Fiat



Τη διαβεβαίωση ότι η Fiat δεν θα υιοθετήσει τη λύση των απολύσεων έστω και αν άλλες βιομηχανίες του ίδιου τομέα έκαναν αυτή την επιλογή παρείχε ο πρόεδρος της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Τζον Έλκαν, μιλώντας σε τακτική συνεδρίαση των μετόχων της.

«Ο όμιλος Fiat-Chrysler είναι δυνατός, σε φάση ανάπτυξης και απόλυτα βιώσιμος», πρόσθεσε ο Έλκαν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας του Τορίνο, Σέρτζιο Μαρκιόνε, τόνισε ότι «στην ευρωπαϊκή αγορά, συνεχίζει να επικρατεί μεγάλη αβεβαιότητα αλλά η Fiat πιστεύει ότι μέχρι το 2016 θα καταφέρει να πετύχει, στην Γηραιά Ήπειρο, την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού της».

Ο Μαρκιόνε αναφέρθηκε και στην πολιτική αβεβαιότητα που διέρχεται η Ιταλία, υπογραμμίζοντας ότι «ελπίζει να συγκροτηθεί σύντομα κυβέρνηση ώστε να ανακτήσει η χώρα και την διεθνή αξιοπιστία που χρειάζεται για να μπορέσει να πορευθεί δημιουργικά».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...