Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεν απογοητεύονται στη Ferrari

Θέλουν να αποφύγουν προβλήματα όπως αυτά που αντιμετώπισαν στο Μπαχρέιν
Την άποψη ότι η Ferrari θα έπρεπε να είχε περισσότερους βαθμούς μετά τα πρώτα τέσσερα γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1 εξέφρασε ο Στέφανο Ντομεκάλι.

Το αφεντικό της σκουντερία τόνισε πως αρκετοί...
εξωτερικοί λόγοι δεν έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής στους Αλόνσο και Μάσα να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο με χαρακτηριστικό παράδειγμα το γκραν πρι του Μπαχρέιν, στο οποίο και οι δύο F138 αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα.

Ωστόσο, ο Ντομενικάλι επισήμανε πως δεν τα παρατάνε και πλέον επικεντρώνονται στο να βελτιώσουν το μονοθέσιο τους, ώστε να φτάσουν στην κορυφή.

«Είναι δύσκολο να αναφέρεσαι σε έναν αγώνα που πήγαν τόσα πολλά πράγματα στραβά. Το πρόβλημα με στο σύστημα των κινούμενων αεροτομών, DRS, δεν έδωσε στον Αλόνσο την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη από τον Φέτελ.

Έπειτα, όσον αφορά τον Φελίπε αντιμετώπισε δύο προβλήματα με τα ελαστικά του που τον εμπόδισαν να τερματίσει εντός της πεντάδας. Είχαμε την πιθανότητα να πλασαριστούμε σε αυτές τις θέσεις, αλλά δεν το κάναμε κυρίως λόγο εξωτερικών παραγόντων», ήταν τα λόγια του αφεντικού της σκουντερία, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Πρέπει να επικεντρωθούμε και να δουλέψουμε με στόχο την κορυφή. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το μονοθέσιο μας και να κατανοούμε τη συμπεριφορά των ελαστικών, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Στα πρώτα τέσσερα γκραν πρι δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε περισσότερους βαθμούς για πολλούς λόγους για αυτό και η διαφορά φαίνεται μεγάλη από τους πρωτοπόρους. Όμως εμείς πιστεύουμε στις ικανότητες μας και στη δυνατότητα να διεκδικούμε τίτλους».

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...