Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σας αρέσει η πρόκληση; Το ΜΙΝΙ προτείνει το ‘Connect Us’.

The new MINI App Connect Us
Και τώρα κάτι πιο ρομαντικό. Η τελευταία έκδοση του MINI Connected App, ρίχνει τα βέλη του έρωτα για να υλοποιήσει το όνειρο των οπαδών ΜΙΝΙ: Να βρουν τον ιδανικό σύντροφο. Το Connect Us είναι κάτι μοναδικό στον κόσμο των γνωριμιών και βρίσκει εφαρμογή μόνο σε μοντέλα ΜΙΝΙ. Είναι η παγκοσμίως ταχύτερη και πλέον...
αξιόπιστη υπηρεσία ραντεβού. Πρόκειται για μία εφαρμογή που δεν μένει στα προσωπικά ενδιαφέροντα, τις αγαπημένες δραστηριότητες και τις ασχολίες του ελεύθερου χρόνου, αλλά εστιάζει στο φλέγον ζήτημα: το οδηγικό στυλ.

Η εφαρμογή Connect Us συγκρίνει τη συμπεριφορά των οδηγών στο γκάζι, το τιμόνι και τα φρένα (συμπεράσματα του MINI Driving Excitement Analyser), αναζητώντας τον κατάλληλο συνοδηγό στο ταξίδι της αγάπης. Μόνον εάν διαπιστωθεί ταύτιση απόψεων στο θέμα της οδηγικής απόλαυσης η εφαρμογή θα δώσει συγκατάθεση για ένα ρομαντικό ραντεβού μεταξύ των οπαδών ΜΙΝΙ. Το Driving Excitement Analyser της MINI Connected App θα διατίθεται για αρκετές εβδομάδες και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Apple App Store. Όμως προσοχή! Δεν θα πρέπει να αφήσετε το δρόμο από τα μάτια σας, όταν το παιχνίδι αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον … Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Connect Us μία μέρα μόνο: την 1η Απριλίου 2013!

‘Συνδεθείτε, ταιριάξτε, συναντηθείτε’: αυτός είναι ο στόχος όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις τεράστιες δυνατότητες της MINI Connected για να παίξετε το παιχνίδι της αγάπης. Το μοναδικό σύστημα infotainment εντοπίζει τον ιδανικό άντρα ή γυναίκα συνοδηγό. Συνδεόμενοι στο Διαδίκτυο μέσω του Apple iPhone τους, οι οδηγοί του MINI μπορούν μέσω της υπηρεσίας Google Local Search να βρουν εστιατόρια, μπαρ και δημοφιλή αξιοθέατα και να μοιραστούν τις κριτικές τους στο foursquare. Μπορούν επίσης να διατηρούν την επαφή με τους φίλους τους εν κινήσει μέσω Facebook, να κατεβάζουν την αγαπημένη τους μουσική από το AUPEO! και να ενημερώνονται άμεσα σε θέματα της επιλογής τους με RSS news feeds.

Οι επιλογές ενός χρήστη προδίδουν πολλά για την προσωπικότητά του. Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν αποκαλύπτουν τον αληθινό τους χαρακτήρα μόνο πίσω από το τιμόνι. Γι’ αυτό, το Connect Us λαμβάνει υπόψη και τα δεδομένα του Αναλυτή Οδηγικής Απόλαυσης (Driving Excitement Analyser), ώστε να συγκρίνει με ακρίβεια τις ικανότητες των οδηγών στις υψηλές ταχύτητες, στο στρίψιμο και τη στρατηγική τους στο φρενάρισμα. Και μόνον όταν δύο οδηγοί ΜΙΝΙ βρεθούν στο ίδιο μήκος κύματος στον τρόπο που διαχειρίζονται το αυτοκίνητό τους, το Connect Us θα προτείνει μία προσωπική συνάντηση.

Η αίσθηση που έχει ξυπνήσει λατρεία για τα μοντέλα ΜΙΝΙ όλα αυτά τα χρόνια, ενδέχεται να πυροδοτήσει ακόμα και ρομαντικά συναισθήματα μεταξύ των ιδιοκτητών.

Όπως όλες οι λειτουργίες MINI Connected App, το Connect Us είναι απλό στη χρήση και διαισθητικό στην πλοήγηση με τη βοήθεια του MINI joystick, του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών και της ενσωματωμένης οθόνης. Εάν το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με σύστημα πλοήγησης ΜΙΝΙ, το μόνο που πρέπει να κάνουν οι οδηγοί ΜΙΝΙ αφού ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Connect Us είναι να προσδιορίσουν το επιθυμητό φύλο του παρτενέρ τους, καθώς και το εύρος αναζήτησης.

Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η MINI Connected – ακόμα και την κράτηση τραπεζιού σε εστιατόριο που θα βρίσκεται στη διαδρομή και των δύο οδηγών. Το σημείο συνάντησης εντοπίζεται από το σύστημα πλοήγησης: άλλωστε αν υπήρχε κάποιο σλόγκαν για το Connect Us σίγουρα θα ήταν: ‘Το ΜΙΝΙ ψάχνει … για λογαριασμό των οδηγών του’.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...