Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέος επικεφαλής της ευρωπαϊκής μοτοσυκλέτας

Πέρσι, πολύ αθόρυβα για τα μέτρα της BMW, o Stephan Schaller αντικατέστησε το Hendrik von Kuenheim στην κορυφή της BMW Motorrad. Ο Schaller ανέλαβε τον τομέα μοτοσυκλετών την 1η Ιουνίου και τώρα αντικαθιστά για δεύτερη φορά σε διάστημα μερικών μηνών τον...
Kuenheim, αυτή τη φορά στη θέση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Κατασκευαστών, αλλιώς ACEM.

Η θέση αυτή μπορεί να μην έρχεται σε άμεση επαφή με τον μέσο ευρωπαίο μοτοσυκλετιστή, είναι ωστόσο καίρια για τη ζωή του πάνω στους δύο τροχούς. Ο επικεφαλής του ACEM είναι αυτός που θα πρέπει να προωθήσει τον μοτοσυκλετισμό μέσα στο λαβύρινθο της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας και να αποκρούσει τις επιθέσεις κάθε καρεκλοκένταυρου των Βρυξελλών ή του Στρασβούργου που λόγω προκαταλήψεων ή πιέσεων κάποιου πανίσχυρου λόμπι, φαντάζεται παλαβομάρες και νέα «μέτρα» πάντα «για το καλό μας».

Να τι λέει ο ίδιος: «Αποστολή μας είναι η γνωστοποίηση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η χρήση των σκούτερ, των μοτοσυκλετών και κάθε άλλου ελαφρού οχήματος, όσον αφορά την ενεργειακή αποτελεσματικότητα και την ποιότητα ζωής. Οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών διευρύνουν τη δυνατότητα μετακίνησης των ανθρώπων, και ως τέτοιοι θα πρέπει να τυγχάνουν της πλήρους αναγνώρισης στα πλαίσια της πολιτικής μεταφορών. Στην Ευρώπη κυκλοφορούν 37 εκατομμύρια δίτροχα».

«Ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός Ευρωπαίων τα χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση, είτε για να αποφύγει την κυκλοφοριακή συμφόρηση και την έλλειψη χώρων παρκαρίσματος στα κέντρα των πόλεων, είτε απλά για να μετακινηθεί».

«Μέσα στα τελευταία χρόνια η ευρωπαϊκή βιομηχανία μοτοσυκλέτας έχει λάβει σειρά μέτρων προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση. Ο στόχος είναι πάντα η δημιουργία ασφαλέστερων διτρόχων που επιβαρύνουν όλο και λιγότερο το περιβάλλον, και βέβαια η δημιουργία περισσότερων μόνιμων θέσεων εργασίας».

«Έχουμε καταφέρει πολλά, όμως η πρόβλεψη για στασιμότητα της οικονομικής δραστηριότητας κατά το 2013 και τα απαράδεκτα υψηλά επίπεδα ανεργίας στην Ευρώπη, τονίζουν το πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για στήριξη της ευρωπαϊκής βιομηχανίας κατά προτεραιότητα, μέσω μιας κοινής και ολοκληρωμένης πανευρωπαϊκής πολιτικής αναφορικά με τις καθαρές, αποτελεσματικές και έξυπνες λύσεις μετακινήσεων».

«Ο ACEM ζητά την άμεση εφαρμογή των πολιτικών που ήδη έχει ανακοινώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με προγράμματα που υποστηρίζουν την ευρωπαϊκή βιομηχανία και τον τομέα έρευνας και ανάπτυξης. Τα μέλη του ACEM είναι αποφασισμένα να εκμεταλλευτούν αυτές τις ευκαιρίες, προσφέροντας στους χρήστες καινοτόμα οχήματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους, είτε προς τη δουλειά, είτε προς τη διασκέδαση».
Πηγή: Newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...