Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανάκληση 3,4 εκατ. αυτοκινήτων Toyota, Nissan, Honda και Mazda

Περί τα 3,4 εκατομμύρια ιαπωνικά αυτοκίνητα μάρκας Toyota, Nissan, Honda και Mazda θα ανακληθούν σε ολόκληρο τον κόσμο εξαιτίας πιθανώς ελαττωματικών...
αερόσακων, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Μεταφορών της Ιαπωνίας.

Ο αερόσακος αυτών των οχημάτων, που συναρμολογήθηκαν ανάμεσα στο 2000 και το 2004, είναι πιθανόν να μην ανοίγει σωστά εξαιτίας ελαττώματος στο πυροτεχνικό σύστημα που διασφαλίζει το φούσκωμα. Οι αερόσακοι των αυτοκινήτων αυτών προέρχονται από την ίδια ιαπωνική εταιρεία, σύμφωνα με το ιαπωνικό υπουργείο Μεταφορών.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Takata Corp, που κατασκευάζει τους αερόσακους, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία προμήθευσε τους ελαττωματικούς αερόσακους.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Toyota ανακαλεί 1,73 εκατομμύριο αυτοκίνητα συνολικά, 580.000 στη Βόρεια Αμερική και 490.000 στην Ευρώπη, διότι ορισμένοι αερόσακοι στην μπροστινή θέση είναι πιθανόν να μην ανοίξουν όταν χρειασθεί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, ο οποίος διευκρίνισε ότι οι ελαττωματικοί αερόσακοι θα αντικατασταθούν από καινούργιους. Ο εκπρόσωπος της Toyota απέφυγε να προσδιορίσει το κόστος της ανάκλησης για την εταιρεία.

Η Honda ανακαλεί 1,14 εκατομμύριο οχήματα ανά τον κόσμο, η Nissan 480.000, ενώ η Mazda Motor Corp.45.500 οχήματα.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...