Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκθεση «Οικονομική Μετακίνηση» μέχρι και την Κυριακή 21/4


Από σήμερα 19 έως  την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων...
Η Έκθεση «Οικονομική Μετακίνηση», με το διευκρινιστικό υπότιτλο «Οχήματα με κατανάλωση <5 lt/ 100 km», αποτελεί το «next big thing» στον χώρο των εκδηλώσεων που σχετίζονται με τη μετακίνηση και την αυτοκίνηση, καθώς αποτελεί μια ευθεία, συγκροτημένη και συστηματική προσπάθεια αντιμετώπισης (και ικανοποίησης) των αναγκών και των ζητουμένων του σύγχρονου ανθρώπου που μετακινείται εντός και εκτός της πόλης.

Με την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου πανοράματος προϊόντων, ιδεών και λύσεων, μέσα στο ιδιαίτερα φιλόξενο και αισθητικά άψογο περιβάλλον της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, η Έκθεση Οικονομική Μετακίνηση (σε συνδυασμό με την Παράλληλη Έκθεση «Ηλεκτροκίνηση») πρόκειται να αποτελέσει μια αποτελεσματική πλατφόρμα ενημέρωσης, εμπορικών επαφών και συναλλαγών, απόλυτα προσαρμοσμένων στο πνεύμα και της ανάγκες της εποχής.

Οι εκθέσεις «Οικονομική Μετακίνηση» και «Ηλεκτροκίνηση» αποτελούν ένα ολοκληρωμένο φεστιβάλ ιδεών και λύσεων για την Μετακίνηση εντός και εκτός πόλης. Ιδέες και λύσεις που περιλαμβάνουν οχήματα χαμηλής κατανάλωσης, συστήματα υγραεριοκίνησης, αλλά και κίνηση αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 16.00-22.00
Σάββατο 20 Απριλίου 2013 11.00-22.00
Κυριακή 21 Απριλίου 2013 11.00-22.00

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Ελεύθερη είσοδος, Ημερομηνία: Παρ, 19/04/2013 – 16:00 – Κυρ, 21/04/2013 – 22:00

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στην σελίδα του event

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...