Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ολοήμερη προπόνηση μοτοσυκλέτας την Κυριακή 21/4

Η EXTREME TRACKDAYS διοργανώνει ολοήμερη προπόνηση μοτοσυκλέτας με ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ την Κυριακή 21 Απριλίου 2013. ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ !


Η χρονομέτρηση θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα δίνεται μόνο στις προαναφερθείσες κατηγορίες (προχωρημένους και αγωνιζόμενους ).

09:00 Έναρξη Ελεύθερων Δοκιμών

Τιμή για αγωνιζόμενους 45 €

Τεχνικός έλεγχος , παροχή τεχνικής βοήθειας και δυνατότητα επισκευής μοτοσυκλετών στην πίστα από την Skafidas Racing ( http://skafidasracing.com/ ) και τον Κώστα Σκαφίδα με την ομάδα του που θα σας δίνει και την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με το σωστό στήσιμο των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων (ρύθμιση αναρτήσεων, κατανομή βάρους, γρανάζωμα κλπ).

Οι φωτογράφοι της IGF productions ( www.igf.gr ) θα είναι πάντα εκεί για να καλύπτουν φωτογραφικά την οδήγησή σας αλλά και στιγμές χαλάρωσης στο paddock!!!

Σε όλα τα EXTREMETRACKDAYS όπως πάντα υπάρχουν ολόσωμες δερμάτινες φόρμες, καθώς επίσης και πολλά μεγέθη σε μπότες προς ενοικίαση αρκεί να μας ενημερώσετε κατά την κράτησή σας για το μέγεθος που θέλετε, καθώς και λάστιχα PIRELLI και METZELER σε προνομιακές τιμές.
Οι έμπειροι πλοηγοί μας θα είναι στην διάθεσή σας κατά την διάρκεια της ημέρας για να σας βοηθήσουν και λύσουν όποιες απορίες μπορεί να έχετε.

Για κρατήσεις θέσεων όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα:
210-6523948 , 6988052737

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...