Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ο Megara Kart Time Attack 2013

Σήμερα από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ.

Η πίστα καρτ των Μεγάρων ανοίγει τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της για το 2013 με ένα πραγματικά δυνατό διαγωνισμό χρονομέτρησης.
Είστε καλεσμένοι όλοι να δοκιμάσετε τα όρια σας σε μία υπερσύχρονη πίστα αγωνιστικών προδιαγραφών με πολλές εκπλήξεις...
happenings & απίθανες κληρώσεις..!!!
Παρακάτω σας παραθέτω λεπτομέριες για την διεξαγωγή της οργανωμένης χρονομετρημένης εκδήλωσης

- Περιγραφή εκδήλωσης: Χρονομετρημένη οργανωμένη προπόνηση με καρτ. Δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι κάτοχοι καρτ. Υποχρεωτικός ο ρουχισμός των οδηγών με φόρμα-γάντια-κράνος & κολλάρο αυχένα για την κατηγορία mini.

Οι κατηγορίες θα χωρίζονται με βάσει τους χρόνους των οδηγών κατά δήλωση τους. Εναλλακτικός τρόπος η κατηγοριοποίηση του οδηγού από την επίδοση του στα 2 σκέλη των ελεύθερων δοκιμών. Η δε αυτή κατηγοριοποίηση θα είναι βέβαια ''ζωντανή'' & ευμετάβλητη. Σκοπός όλων των οδηγών είναι η αυτοβελτίωση τους & η αναρρίχηση στις υψηλότερες κατηγορίες βάσει χρόνου.

- Bασική κατηγοριοποίηση των καρτ: Mini Class 8-11 ετών & Senior Class 12 & άνω.

Κατηγορία Senior:
Pro Extreme : <41.0
Extreme : 41. - 42.
Professional: 42. - 43.
SuperSport : 43. - 44.
Sport : 44. - 45.
Clubsport : 45. - 46.
Rookie : >46.0

Κατηγορία Mini:
Extreme Kids: under 47.0sec
Super Kids : 47.0 - 49.0
Fun Kids : 49.0 - 52.0
News Kids : > 52.0

- Tεχνικός κανονισμός καρτ: Eλεύθερα μοτέρ & καύσιμα. Στην κατηγορία mini επιτρέπονται μόνο Rotax Micro & mini 60cc. Τα καρτ πρέπει να βρίσκονται σε άψογη μηχανολογική κατάσταση. Το σύνολο βάρους καρτ & οδηγού με εξοπλισμό πρέπει να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό των εθνικών αγώνων & ενιαίων κυπέλλων με ελαφριά απόκλιση μέχρι 1kgr.
- ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.
- Τα κιλά των καρτ/οδηγών πρέπει να είναι σύμφωνα με τα κιλά που ορίζουν οι γενικοί κανονισμοί των κυπέλλων & του εθνικού κανονισμού αγώνων.
- Θα υπάρξει ηλεκτρονική ζύγιση.
- Η διαδικασία θα αποτελείται από 3 ελεύθερες δοκιμές των 15 λεπτών όχι ανά κατηγορία αλλά ανά 8-10 οδηγούς μέσα στην πίστα συχρόνως.
Μετά τα ελεύθερα οι οδηγοί θα έχουν 3 επίσημα σκέλη των 10 λεπτών για να πάρουν τελική θέση στο Time Board & να λάβουν όλοι αναμνηστικά έπαθλα.
Αυτομάτως μετά την απονομή θα ξεκινήσουν οι κληρώσεις για πολλά ενδιαφέροντα δώρα & θα ανακοινωθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα της πίστας των Μεγάρων για το 2013.
- Κόστος συμμετοχής: 60euro.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...